• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

08.08.2024

14:09

Beži od Jokića k'o đavo od krsta! Embid nije trenirao, propušta polufinale u Parizu!?

EPaimages

Olimpijske igre

Beži od Jokića k'o đavo od krsta! Embid nije trenirao, propušta polufinale u Parizu!?

Podeli vest

Centar američke reprezentacije pod znakom pitanja za okršaj protiv Srbije.

Godinama već Džoel Embid na volšebne načine uspeva da izbegne okršaj sa Nikolom Jokićem van Filadelfije. Kada je na redu gostovanje u Koloradu, Kamerunac vešto izbegne da sa ekipom doputuje na megdan srpskom centru. Uglavom su u pitanju povrede, umor, porodični problemi ili odluke trenera... 

Ovog leta je dva puta rešio da se obračuna sa Jokićem van Filadelfije, ali u dresu reprezentacije. Istina, oba puta je Džoel Embid na kraju slavio, no, malo svojom zaslugom budući da je u duelima sa najboljim centrom današnjice izgledao kao - amater. Iz tog razloga, svetski mediji prenose da bi Embid mogao da propusti večerašćnje polufinale Olimpijskih igara! 

Po ko zna koji put bi Kamerunac tako eskivirao direktan obračun sa Jokićem u momentima kada je ulog nešto bitno. Tokom sezone u kojoj je Embid došao do MVP priznanja nije bilo moguće zamisliti da se nađe na parketu protiv srpskog centra, a tako nešto se može desiti i večeras kada je ulog finale u Parizu. 

Naime, javnost u Americi zabrinuta je zbog činjenice da Džoel Embid nije trenirao od pobede nad Brazilom. Kamerunac sa francuskim pasošem koji nastupa za reprezentaciju SAD-a (ovo dovoljno govori o njegovom karakteru), zadobio je povredu u prvoj četvrtini meča sa "kariokama". Zbog toga ga na parketu nije bilo tokom drugog poluvremena, a ni na treninzima dan kasnije. 

Stivu Keru glavobolje zadaje i potencijalna povreda Lebrona Džejmsa. Lider američke reprezentacije morao je na ušivanje čela nakon pobede nad Brazilom budući da je u finišu meča "popio" lakat u duelu sa Žoržinjom de Paolom. Ipak, silno motivisani Džejms će bez obzira na zdravstveni problem sigurno biti na parketu protiv Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija