• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.08.2024

07:39

Pešić sludeo Amerikance, nešto krije! Plaše se srpskog načina, frapirani zbog Jokića

Tanjug/AP

Olimpijske igre

Pešić sludeo Amerikance, nešto krije! Plaše se srpskog načina, frapirani zbog Jokića

Podeli vest

Američki novinar Brajan Vinhorst uveren je da je selektor Srbije Svetislav Pešić spremio zamku za Amerikance u polufinalu Olimpijskih igara (21.00, RTS 1).

Stiv Ker, selektor Amerike, pecnuo je "orlove" pred  utakmicu, rekao je da će Nikola Jokić igrati 40 minuta, jer Srbi nemaju ništa drugo u rukavu. Ali,  jedan od najpoznatijih Amerikanaca predstavnika "sedme sile" ne misli tako. Uveren je Vinhorst da Pešić ima plan za Amere.

- Mislim da Srbija ima neku razrađenu taktiku po kojoj krije određene stvari, krije ih od Amerike. Pokušavaju da ne pokažu to Americi, da će da izvuku nešto iz rukava. Lude stvari se dešavaju na ovakvim utakmicama čoveče - rekao je Vinhorst.

Foto: profimedia

Ameri se plaše samo Nikole Jokića

 

Jedna stvar Amerikancima nije jasna! U šoku su što Jokić ima veću ulogu u Denveru nego u reprezentaciji Srbije, što ne igra 40 minuta, a Vinhorst ističe da je Pešić stara škola.

- Svašta se dešava, ludo je. Jokić ima veću ulogu za Denver nego za Srbiju, što je po meni ludost. Igra 27 minuta po meču, njihov trener Svetislav Pešić je stara škola. Ima sistem igre, rade po tom sistemu iako je bolje ako Nikola ima loptu 98 odsto vremena. Imaju svoj sistem, to je srpski način. Jokić  ne priča za medije, za srpske medije nije pričao od 2016. godine. Ne priča ni sa nama, kaže samo "ne, hvala". Ne znamo kako razmišlja. 

Selektor Ker veruje da zna taktiku srpskog tima. Moglo bi to da mu se mobije o glavu, ponižava Srbe pred meč, a ne sumnjamo da će to "orlove" dodatno da motiviše.

Foto: profimedia

a

 

- Nećemo da se uspavamo samo zato što smo ih dobili u prethodna dva meča. Moramo da budemo spremni za njih i njihove najbolje napore. Moramo da razmišljamo šta će želeti da promene i da igraju drugačije. Pretpostavljam da bi Jokić mogao da igra 40 minuta. Šta još imaju u rukavu? - zaključio je Ker.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić saopštio rezultate povodom sto dana u njegovom resoru: Insfrastrukturni projekti ne staju, realizuju se jedan za drugim!
Politika

Vesić saopštio rezultate povodom sto dana u njegovom resoru: Insfrastrukturni projekti ne staju, realizuju se jedan za drugim!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je Ministarstvo na čijem je čelu dalo veliki doprinos uspesima vlade u prvih 100 dana rada, ističući među najvažnijim koracima - početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša, rekonstrukciju niškog aerodroma, kupovinu pet novih kineskih vozova Soko, rekordne rezultate Er Srbije.

08.08.2024

10:19

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija