• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2024

11:47

Nikada Vučić neće dozvoliti da bilo ko i zbog bilo čega ugrozi Srbiju! Dodik: Zdravlje nacije prioritet je predsednika Srbije (FOTO)

Tanja Andric

Politika

Nikada Vučić neće dozvoliti da bilo ko i zbog bilo čega ugrozi Srbiju! Dodik: Zdravlje nacije prioritet je predsednika Srbije (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da sve što rukovodstvo Srbije radi usmereno je ka napretku i prosperitetu države

- Sve što rukovodstvo Srbije radi usmereno je ka napretku i prosperitetu države i zaštiti interesa srpskog naroda i svih građana. Zdravlje nacije prioritet je predsednika Aleksandra Vučića, što je dokazao tokom pandemije. Nijedna zla izjava ne može umanjiti tu činjenicu - napisao je Milorad Dodik i dodao:

 Aleksandar Vučić nikada neće dozvoliti da bilo ko i zbog bilo čega ugrozi Srbiju, njene građane, a pogotovo ne njihovo zdravlje, ali će, kao svaki vizionar, učiniti sve da se Srbija razvija i ide ukorak sa svetom.

Kada je pred kraj 19. veka krenula izgradnja železnice u Srbiji, dešavali su se protesti. Najveći otpor nakon Drugog svetskog rata u Srbiji izražavan je protiv izgradnje puteva. Tako i danas pojedinci protestuju protiv eksploatacije litijuma", istakao je Dodik.

Odlučnost rukovodstva Srbije da se ovom poslu pristupi samo uz najviše garancije da će on biti realizovan po najstrožim ekološkim kriterijumima, svedoči o posvećenosti zaštiti interesa i države i građana", napisao je.

Jasna poruka da je eksploatacija moguća tek kada sve studije i analize pokažu bezbjednost po okolinu, govori o odgovornom pristupu. Srbija je Evropa i Aleksandar Vučić nikada neće dozvoliti da je bilo ko drugačije tretira i u ekonomskom i u ekološkom pogledunapisao je Dodik na društvenoj mreži "Iks". 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija