• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj. V.

10.08.2024

11:25

Problem? Bogdanović zatražio medicinsku pomoć!

AP PHOTO

Olimpijske igre

Problem? Bogdanović zatražio medicinsku pomoć!

Podeli vest

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović povredio se na utakmici sa Nemačkom.

Iako je Srbija sjajno počela borbu za treće mesto i prvu četvrtinu dobila rezultatom 30:21, ipak se desio jedan problem.

Kapiten Bogdan Bogdanović povredio je lakat desne šuterske ruke i zatražio izmenu, pa je odmah dobio pomoć medicinskog tima.

 

Ipak, čini se da nije u pitanju ništa ozbiljno, pošto se iskusni bek vrlo brzo vratio na teren kako bi pomogao svojim saigračima.

Bogdanović je jedan od naših najvažnijih igrača, tako da bi borba za bronzu bila mnogo teža bez njega.

Srbija danas ima idealnu priliku da se osveti Nemačkoj za poraz u finalu Svetskog prvenstva u Manili prošle godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ječmenica: Problemi sa "Vansijem" sve češći, to je nedopustivo
Politika

Ječmenica: Problemi sa "Vansijem" sve češći, to je nedopustivo

Pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za vazdušni saobraćaj Verica Ječmenica danas je, podovom novog prekida u radu softvera na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, poručila da problemi kompanije „Vansi“ postaju sve češći, što je nedopustivo za kompaniju takvog renomea i ponovo od njih zatražila objašnjenje.

10.08.2024

15:11

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23