• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

10.08.2024

13:20

Dobili su šta su zaslužili! Hit reakcije naših košarkaša posle meča!

profimedia

Olimpijske igre

Dobili su šta su zaslužili! Hit reakcije naših košarkaša posle meča!

Podeli vest

Naši reperezentativci Marko Gudurić, Vanja Marinković i Ognjen Dobrić dali su prve izjave posle osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

"Orlovi" su savladali selekciju Nemačke rezultatom 93:83 i tako osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Naši reprezentativci Marko Gudurić, Vanja Marinković i Ognjen Dobrić izneli su utiske posle meča.

Vanja je na svežinu igrao, imao je temperaturu pa se oporavio. To je snaga ovog tima, svako zna svoju ulogu i daje ono što se traži od njega. Jako mi je drago da smo se oporavili, pogotovo emotivno, znali smo kako je prošle godine bilo u finalu. Znamo šta se desilo, hteli smo da vratimo i baš mi je drago što smo uspeli. To je energija, to imaju svi. Ne ulazi se u reprezentaciju poenima, svi su bili podređeni cilju - rekao je Gudurić

Zatim je Marinković pomenuo polufinalni meč protiv Sjedinjenih Američkih Država.

- Dobili smo dosta poruka, ovi što imaju tviter su više prenosili komentare. Svima je jutro posle nekako bilo gorko. Pokazali smo da nisu nepobedivi - kazao je on.

Najkraći, ali i najupečatljiviji je bio Ognjen Dobrić.

- Dobili su šta su zaslužili, neka nose drvenu medalju - rekao je sam osmeh na licu naš as.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ječmenica: Problemi sa "Vansijem" sve češći, to je nedopustivo
Politika

Ječmenica: Problemi sa "Vansijem" sve češći, to je nedopustivo

Pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za vazdušni saobraćaj Verica Ječmenica danas je, podovom novog prekida u radu softvera na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, poručila da problemi kompanije „Vansi“ postaju sve češći, što je nedopustivo za kompaniju takvog renomea i ponovo od njih zatražila objašnjenje.

10.08.2024

15:11

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23