• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

11.08.2024

17:20

Amer brisao suze! Plakao sam zbog Đokovića

OKS

Olimpijske igre

Amer brisao suze! Plakao sam zbog Đokovića

Podeli vest

Plakao sam kada je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, poručio je bivši teniser Sem Kveri.

Amerikanac je tokom karijere 11 puta igrao protiv Srbina, od čega je devet puta poražen. Pomno je pratio Novakovu karijeru i svestan je bio koliko bi mu značilo da osvoji zlato na Olimpijskim igrama, budući da je to bila jedina medalja koja mu je nedostajala. 

Foto: EPA Images

 


Finale Olimpijskih igara Kveri je pratio sa suprugom, a kada je Đoković pobedio Karlosa Alkaraza i osvojio turnir, oboje su plakali.
- Ovo je medalja koja je Novaku najviše značila. Sedeo sam na sofi sa superugom i gledajući Đokovića, brisao sam suze. Onako, male, u uglu oka. I mojoj ženi su oči bile pune suza. Znate, nisam plakao ni kad sam se ženio ili dobio decu  - rekao je Kveri, poznat kao čovek koji retko pokazuje emocije.   

 

Foto: EPA

 


Đoković je osvojio 24 grend slema i ne planira da stane. Mnogi su se plašili hoće li teniser imati motiv dalje da igra, pošto ima 37 godina i osvojio je sve što je želeo. Ipak, Kveri veruje da će Novak i dalje nastupati, već ovog leta na Ju-Es openu i da će biti opasniji nego ikad
- Bilo kome drugom, trebalo bi pet do šest nedelja da se oporavi od emocija koje je Novak proživeo u finalu Olimpijskih igara, ali ne i njemu. Neće biti iznenađenje ako se pojavi u Njujorku. Očekujem da će biti sprema i opušten. Uostalom, on je uvek opušten, ali ovaj put dolazi baš rasterećeno, a to može da ga učini opasnijim nego ikad - zaključio je Kveri.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nataša Jovanović: Marinika Tepić je organizator protesta
Politika

Nataša Jovanović: Marinika Tepić je organizator protesta

Članica Glavnog odbora SNS i narodna poslanica Nataša Jovanović oglasila se povodom jučerašnjeg protesta, optužujući Mariniku Tepić, za organizaciju okupljanja koje je, prema njenim rečima, imalo za cilj podrivanje legitimno izabrane vlasti u Srbiji.

11.08.2024

17:48

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23