• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2024

18:29

Dejan Bulatović pravo u metu:  Ni Lazović, ni Ćuta, Marinika se pita za proteste

Miloš Rafailović

Politika

Dejan Bulatović pravo u metu: Ni Lazović, ni Ćuta, Marinika se pita za proteste

Podeli vest

Jučerašnje prisustvo Đilasove političke luzerke, Marinike Tepić, na protestu koji je imao jasan cilj a to je nasilno rušenje Aleksandra Vučića, najjednostavnije može da se opiše kao bezočna politička manipulacija ko zna koja u nizu, koju izvodi ova loša glumica ali odlična manipulatorka propale opozicije.

Nakon koka iz Morovića, preko noći je postala "ekspert za litijum", a sve u cilju zadržavanja medijske pažnje na sebi - rekao je narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", Dejan Bulatović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Tepić se javnosti predstavila pre svega kao ekspert za plasiranje laži. Poput prave političke pošasti, čim bi iskoristila i zloupotrebila resurse neke stranke i njenog lidera, te isisala sav potencijal, odmah bi se ustremila na sledeću žrtvu. Sledeći primer Čanka, Živkovića i Jankovića, kao što se da primetiti i Đilas je uveliko već u silaznoj i izlaznoj političkoj putanji. Jedino ostaje pitanje ko je sledeći "lider", koga će ovaj nezajažljivi politički vampir izabrati da joj osigura kontinuitet parazitiranja na političkoj sceni", upitao je Bulatović. "I za kraj, stvar je potpuno jasna. Jučerašnji nasilni protest protiv predsednika Aleksandra Vučića preuzela je i istakla se Marinika Tepić, lažni borac za slobodu i pravdu. Večito gladna medijske pažnje i kamera N1 i Nove, dala je sebi za pravo da ponovo zloupotrebi i privatizuje protest, isto kao što je uradila i sa prošlogodišnjim šetnjama građana nakon majskih tragedija. Za roditelje stradale dece je rekla da nemaju tapiju na bol. Sada nam poručuje da narod, prema kome pokazuje otvorenu mržnju, nema pravo na razvoj, život, slobodu i budućnost. Gde se isključuje ovaj politički džuboks?- konstatovao je Bulatović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!
Politika

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!

Sveopšta hajka koja se vodi protiv Srbije, čini mi se, u zadnje vreme posebno dobija zamajac, kako iz zemalja iz okruženja koje ne mogu da podnesu ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, tako i iz evropskih i svetskih krugova kojima odgovara pokorena, slaba i Srbija koja uživa vazalni status, istakao je narodnik poslanik Dejan Bulatović, komentarišući koncert Željka Bebeka na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku.

06.08.2024

20:18

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23