• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2020

23:35

(FOTO) VESIĆ: Koncerti i zastave za građane potpuno besplatni

Beograd

(FOTO) VESIĆ: Koncerti i zastave za građane potpuno besplatni

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da svi koncerti u seriji koncerata "Beograd pobeđuje", kao i 10.000 državnih zastava koje su poklonjene građanima, Grad i stanovnike prestonice neće koštati ni dinar

Vesić je pojasnio da je na ođavnoj špici jučerašnjeg koncerta koji je održao Željko Joksimović ispred Starog dvora, jasno naglašeno da su se svi učesnici odrekli svog honorara, uključujući i produkcijsku kuću Sky music, saopšteno je iz Gradske uprave.

Foto: Beograd.rs

On je još jednom ukazao da će se koncerti održati sa ciljem da se pruži podrška našim lekarima i drugom medicinskom osoblju, kao i drugim herojima Beograda.

Foto: Beograd.rs

Vesić je podsetio da je za Vaskrs potpuno besplatno građanima podeljeno 10.000 državnih zastava, naglašavajući da će se i dalje deliti srpske zastave i da to budžet neće koštati ni dinar.

Foto: Beograd.rs

"Smatram da je normalno da državna zastava bude u svakom domu. Nažalost, ima pojedinaca i medija koji smatraju da je loše da srpska zastava bude u svakom domu“, poručio je Vesić.

Foto: Beograd.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set