• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2022

14:08

RADNO VREME ZA DAN DRŽAVNOSTI: Evo šta će sve raditi i do kada!

Beograd

RADNO VREME ZA DAN DRŽAVNOSTI: Evo šta će sve raditi i do kada!

Podeli vest

Povodom obeževanja Dana državnosti koji se praznuje dva dana, u utorak i u sredu, većih izmena radnog vremena uslužnih objekata neće biti

Svi tržni centri u Beogradu radiće po redovnom radnom vremenu 15. i 16. februara.

Isto važi i za multipleks bioskope i prodavnice u tržnim centrima.

Marketi, supermarketi, minimarketi i drugi, imaće redovno radno vreme.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Javni gradski prevoz

Javni gradski prevoz će 15. i 16. februara 2022. funkcionisati po nedeljnom redu vožnje.

JKP "Parking servis" Beograd neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim
delovima grada povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije.

Tokom predstojećeg praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31 i Mileševska br. 51.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila. Od četvrtka, 17. februara 2022. godine, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Foto: Tanjug

Radno vreme pijaca u Beogradu

Veletržnica Beograd za vreme državnog praznika 15. i 16. februara radiće non stop.

Sve zelene pijace u sastavu JKP "Gradske pijace" tokom predstojećeg praznika Dana državnosti, 15. i 16. februara, radiće uobičajeno od 6.00 do 19.00.

Pijaca "Palilula" radiće od 7.00 do 21.00, pijaca "Dušanovac" – prodaja robe iz vozila od 19.00 do 6.00, dok će "Otvoreni tržni centar“ poznatiji kao Buvljak,  15. i 16. februara raditi u skladu sa zimskim režimom od 8.00 do 16.00.

Foto: RINA

Pošta 

Tokom državnog praznika Sretenje, radiće dežurne pošte, ukupno 68 pošta u Srbiji. Beogradska Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošta na aerodromu Nikola Tesla, radiće uobičajeno – non-stop, kao i pošte na svim graničnim i administrativnim prelazima.

Radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Кragujevcu i druge dežurne pošte u gradovima širom Srbije, kao i u turističkim centrima, na Zlatiboru i Кopaoniku.

Otvorene će biti i pošte u "Univereksport" objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Torbik

pre 2 godine

Pa... Je l' praznik ili nije? Ona, kadija te tuži, kadija ti sudi. E, stvarno treba ukinuti sve praznike u kalendaru...

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set