• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.

18.08.2020

14:05

RASTE VERA U DOBROTU SRPSKOG NARODA: Malim Jovanovićima stiže pomoć, uz podršku donatora NIČE NOVA KUĆA!

Vesti

RASTE VERA U DOBROTU SRPSKOG NARODA: Malim Jovanovićima stiže pomoć, uz podršku donatora NIČE NOVA KUĆA!

Podeli vest

Opština Ivanjica u saradnji sa brojnim srpskim donatorima počeće da gradi kuću za troje malih Jovanovića iz ivanjičkog sela Opaljenik, čija je teška sudbina duboko ganula celu zemlju

Danijela (11), David (12) i Miloš (14) sjajna su deca koja odrastaju u trošnoj kući bez osnovnih uslova za život, a prošle nedelje su izgubili majku Sandru.

Ona je preminula od povreda glave i kičme, koje je zadobila na kućnom pragu kada je pala sa rasklimanih stepenica preko kojih i ovi mališani svakodnevno izlaze napolje.

Zamenik predsednika Opštine Ivanjica Momčilo Mitrović kaže da su gradske vlasti, kao i Crkvena opština Brezova u saradnji sa MZ Opaljenik i Udruženjem građana "Za naprednije selo-Brezova", što iz ličnih izvora, što preko donatora, sve obezbedili za početne radove.

Račun za pomoć

Broj žiro-računa za izgradnju doma porodici Jovanović je:

200-3212130101915-09 - Udruženje građana "Za naprednije selo-Brezova"

- Daleko od toga da smo obezbedili sve za kuću, ali za početne radove imamo sve. Opština Ivanjica će obezbediti i sredstva, i ljude, i materijal za kopanje temelja.

Ivanjički termogrejači će besplatno uvesti grejanje i donirati sve što je potrebno za to, moleri su se javili da će besplatno okrečiti. 

Našli smo i montažnu kuću od 62 kvadrata i za nju još skupljamo pare. Molimo donatore da ne odustaju, Jovanovići nemaju ništa, trebaće i kupatilo da se sredi, kuća napuni nameštajem i belom tehnikom...

Optimista sam, verujem u dobrotu srpskog naroda i nadam se da će sledeću zimu Jovanovići dočekati u novom domu - kaže Mitrović.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set