• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

14.12.2021

20:55

ŠIPTARI NE PRESTAJU SA NASILJEM! Ekipu Radio Goraždevca maltretirali na snimanju u Rugovskoj klisuri!

Vesti

ŠIPTARI NE PRESTAJU SA NASILJEM! Ekipu Radio Goraždevca maltretirali na snimanju u Rugovskoj klisuri!

Podeli vest

Novinarska ekipa radio Goraždevca ometana je u radu i verbalno maltretirana od strane dvojice nepoznatih lica u Rugovskoj klisuri kod Peći

Glavni i odgovorni urednik ove radio stanice u jedinoj srpskoj enklavi, u opštini Peć, krenuo je danas sa kolegom Milićem Petrovićem da snimi kadrove u Rugovskoj klisuri, na pet kilometara od Peći.

- Tokom snimanja vodopada u jednom trenutku pored nas se zaustavio auto iz kojeg je izašao muškarac u maskrinim pantalonama. Stao je na par metara od nas i pitao nas je na albanskom: ko ste vi i tražio nam je dokumenta. Nismo dali dokumenta jer smo imali vidljive oznake sa natpisom “pres”, a kako on nije želeo da se predstavi kazao sam da ću zvati policiju. U tom je izašao još jedan čovek iz auta i budući da je onaj prvi bio jako agresivan mislio sam da će da me udari - ističe Dimitrijević koji je od pre nekoliko dana i predsednik UNS-a na Kosovu i Metohiji.

On objašnjava da je snimatelj Petrović pokazao pres karticu ali da su ove oznake imali na prslucima i automobilu. Ipak, kada je Dimitrijević spomenuo da će pozvati policiju, oni su se udaljili besno zatvarajući vrata na automobilu.

Iako je slučaj prijavljen i policiji i tužilaštvu, iz tužilaštva u Peći novinarska ekipa radio Goraždevca dobila je odgovor da nema elemenata za krivično gonjenje jer nisu zadobili fizičke povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set