• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

24.02.2022

15:33

MANIJAK PRETI ŽENAMA PRIBOJA! Žive u strahu, nepoznati mukarac ne bira ni vreme ni mesto!

Vesti

MANIJAK PRETI ŽENAMA PRIBOJA! Žive u strahu, nepoznati mukarac ne bira ni vreme ni mesto!

Podeli vest

Nekoliko dana unazad žene u Priboju žive u strahu jer se, prema rečima stanovnika, u ovoj opštini pojavio visok muškarac sa kačketom i kapuljačom na glavi koji pokušava da uđe u kuće, a kod nekih je, kako navode, ulazio i u stanove, a kada bi zatekao nekog u hodniku, pobegao bi

Prema rečima žena koje su imale priliku da se susrtenu sa njim dotični muškarac ne bira ni vreme, ni mesto, viđen je i ujutru i uveče, ali ono što se često dešavalo, uglavnom je dolazio na vrata žena koje žive same ili nedugo pošto bi im suprug odlazio na posao. Pribojci su u strahu jer nisu sigurni, da li se radi o voajeru, egzibicionisti ili provalniku. 

"Ja sam sama bila sa bebom i upao je u hodnik, iz razgovara sa drugima shvatili smo da je isto pokušao još nekoliko puta. Nije nam svejedno i strah nas je da ostanemo same u kućama", kaže za RINU žiteljka Priboja. 

Ova vest aktuelizovala je priču od letos, kada su meštanin Banjskog čamca skoro dva meseca živeli u strahu, jer se u njihovom kraju pojavio sličan uljez. 

Foto: RINA

 

"Krajem leta i početkom septembra kada su đaci polazili u školu pojavio se manijak, čovek nepoznat, i kod komšinice se popeo na terasu, kada ga je ona spazila pobegao je. Kasnije se ponovo pojavljivao u Banjskom čamcu, u više navrata i vrteo se oko istih kuća. Meštani su mu pravili zamke i zasede, u nameri da ga uhvate, ceo Banjski čamac digao sa na noge ali bezuspešno. Uključila se bila i policija, međutim on je bio očigledno mudriji od svih i izbegao je zamke", kaže jedan od zitelja Banjskog čamca. 

On tvrdi, da neznanac nije bio nasilan te da nije pravio štetu, već je samo plašio meštane, uglavnom pripadnice lepšeg pola.

"Hvatao je za kvake vrata, gde je bilo otključano ulazio je u kuće, ali bi bežao čim bi bio primećen. Svi meštani su bili u strahu, policija je non stop patrolirala ovim naseljem. Sumnjamo da je reč o psihički bolesnom čoveku", dodaju meštani. 

Foto: CCTV/MUP/Telegraf

 

Nije poznato da li je uljez sa Banjskog čamca isti onaj, kojeg ovih dana prijavljuju građani Priboja da ga viđaju u gradskom jezgru.

Prema nezvaničnim saznanjima, poslednji slučaj nije prijavljen policiji a cela priča je i aktuelna samo na društvenim mrežama, preko kojih se građanim šalju apeli da budu oprezni i zaključavaju vrata kuća i stanova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set