• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2022

07:53

KOPAONIK JUTROS U "VISOKOM" PLUSU, A OVI GRADOVI OSVANULI U "MINUSU"! Tokom dana nas očekuje šok!

Aleksandar Matić

Vesti

KOPAONIK JUTROS U "VISOKOM" PLUSU, A OVI GRADOVI OSVANULI U "MINUSU"! Tokom dana nas očekuje šok!

Podeli vest

Jutarnje temperature danas su ravne zimskim. Zabeležen je i minus a najhladnije je jutros u 7 sati bilo u Sjenici, gde je bilo 3 stepena ispod nule, zatim u Zaječaru gde je izmeren jedan stepen ispod nule a u Kuršumliji je bila nula

Na Kopaoniku je u isto vreme izmereno 11 stepeni, koliko i u Beogradu, a u Zrenjaninu je bilo za stepen hladnije.

Tek po jedan stepen izmereno je u Vranju, Negotinu, Leskovcu... 

Foto: RHMZ

Jutros i magla  smanjuje vidljivost po kotlinama i dolinama reka, kao i visoravnima jugozapadne i južne Srbije na 200 metara.

- Danas i sutra zadržaće se natprosečno toplo vreme sa maksimalnim temperaturama od 20 do 24 stepena, dok će u četvrtak i petak biti malo svežije – od 15 do 19 °S. U subotu najpre u južnim i centralnim delovima Srbije, a u nedelju ponovo u celoj zemlji toplo sa vrednostima maksimalne temperature od 20 od 24 - ponovio je jutros RHMZ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set