• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.07.2024

12:26

Opaaa! Grudi na izvolte, navijačica bez blama sve pokazala (FOTO)

instagram/Marija Forostina

EURO 2024

Opaaa! Grudi na izvolte, navijačica bez blama sve pokazala (FOTO)

Podeli vest

Na utakmicu između Engleske i Slovačke (2:1) jedna navijačica je ukrala šou fudbalerima, jer je skinula majicu i pokazala gole grudi.

Marija Forostina navija za Engleze iako ima ukrajinske korene. Kako je priznala ovo joj je bila prva utakmica koju je gledala sa stadiona, pa je odlučila da bude nezaboravna. 

Neće je zaboraviti ni navijači u Gelzenkirhenu, pošto im je pokazala gole grudi. Uspela je da zaseni i fudbalere Engleske koji su bili blizu eliminacije, ali su za samo 196 sekundi napravili preokret. 

"Nikada do sada nisam bila fudbalska navijačica. Imala sam neverovatnu priliku da odem na utakmicu između Engleske i Slovačke. Nemoguće je biti pospan ili neraspoložen tokom meča, energija je neverovatna. Ljudi skandiraju i navijaju za svoje zemlje. Ja lično navijam za Engleze", napisala je na Instagramu. 

 

Foto: Instagram/Marija Forostina

 

 

Foto: instagram/Marija Forostina

 

 

Foto: instagram/Marija Forostina

 

 

 

 

 

 

Fudbaleri Engleske prošli su u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto su eliminisali Slovačku (2:1), a bili su pored eliminacijom. Tim Gareta Sautgejta je do pobede stigao posle preokreta, golovima Džuda Belingema u petom minutu nadoknade, a onda i Harija Kejna u prvom minutu prvog produžetka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija