• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

23.05.2023

16:20

SMRAD IZ KANALIZACIJE POKVARIO UTISAK DOBROG RAFTINGA NA ĐETINJI! Užićani uspešni organizatori EP, ali gosti su IMALI JEDNU ZAMERKU!

Z.G.

Vesti

SMRAD IZ KANALIZACIJE POKVARIO UTISAK DOBROG RAFTINGA NA ĐETINJI! Užićani uspešni organizatori EP, ali gosti su IMALI JEDNU ZAMERKU!

Podeli vest

Italijani odneli sve pobede u raftingu, jedina zamerka je što se osećala kanalizacija Italijanski timovi bili su najbolji u sve tri discipline – slalomu, RX takmičenju i spustu, a pobedili su i u para-raftingu, na Evropskom kupu u raftingu, koji se održao proteklog vikenda na reci Đetinji u Užicu.

Boris Purjakov, predsednik Rafting saveza Srbije i prvi potpredsedik Svetske rafting federacije, rekao je da takmičenje izuzetno dobro prošlo.

- Ovde je prisutan i predsednik Svetske rafting federacije Danilo Bormaz koji je oduševljen kanjonom i zadovoljan celom organizacijom i dobili smo dobre ocene.

Foto: Z.G.

 

Poseban akcenat bih dao para-rafterima, imali smo dva tima iz Italije, dva tima Bugarske i jedan srpski tim i to su bili pravi sportisti koji su pokazali da i oni mogu da učestvuju na velikim takmičenjima - rekao je Purjakov.

Italijanima zasmrdela kanalizacija

Iako je sve prošlo odlično, da je gornji tok reke Đetinje oduševio inostrane takmičare, ipak su imali jedno loše iskustvo.

- Rafteri iz inostranstva su istakli da su zadovljni rekom. Ipak, nadam se da će sledeće takmičenje biti na drugoj lokaciji, pogotovo što na ovom donjem delu od grada do Ade gde smo danas završili takmičenje u spustu tu smo morali da idemo kroz deo gde se oseća i kanalizacija i gde je veoma prljavo – rekao je Purjakov i zahvalio se vatrogasnoj brigadi koja je sa reke sklonila grane i drveće, kao i celom rukovodstvu grada koji su bili dobri domaćini ovakvog jednog prestižnog takmičenja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set