• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

03.07.2023

12:26

Sa tri godine lovi ribu! Strahinja je najmlađi pecaroš u Vranju, osvojio čak i nagradu (FOTO)

privatna arhiva

Vesti

Sa tri godine lovi ribu! Strahinja je najmlađi pecaroš u Vranju, osvojio čak i nagradu (FOTO)

Podeli vest

Na Južnoj Moravi kod Vranja održano je takmičenje "Ribolovci Juga" za mlađe od 18 godina, a svoju veštinu pokazao je i dečak koji ima samo tri godine!

Organizatori takmičenja iz istoimenog Udruženja okupili su decu iz celog Pčinjskog okruga pa je tako svoje umeće i sreću u ulovu pokazalo 36 mladih ribolovaca u dve kategorije. 

U kategoriji od 13 do 18 godina bilo ih je 16, a među mlađima, do 13 godina takmičilo se njih 20.  

Najmlađi među njima ima samo tri godine ali je pokazao zavidnu veštinu pa je osvojio i svoju prvu nagradu.

- Srce mi je puno i presrećan sam što smo uspeli da organizujemo ovako divnu manifectaciju. Naš današnji cilj, kao i onaj koji ćemo ubuduće pratiti jeste da podstaknemo decu da se bave sportom i da ujedno brinu o životnoj sredini, da podstaknemo zdrav takmičarski duh kao i da im obezbedimo priliku za druženje- rekao je Stefan Antić, predsednik Udruženja sportskih ribolovaca "Ribolovci Juga". 

 

 

Među starijom decom najbolji ulov imali su Milan Janković iz Vranja, Ivan Božilović iz Vladičinog Hana i Leontina Jovanović iz Vranja, a među mlađima, do 13 godina najviše uspeha imali su Vranjanci Bogdan Dragić, Strahinja Stojanović, ujedno i najmlađi ribolovac sa svega tri godine i Pavle Bosanac iz Vranja.

Organizatori su se zahvalili na pomoći komandi i pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske Srbije i Javno-komunalnom preduzeću "Komrad".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set