• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

02.11.2023

11:29

Majmunisanje! Čovek šimpanza šokirao prolaznike u novosadskom naselju Liman (VIDEO)

Printscreen NS Uživo

Vesti

Majmunisanje! Čovek šimpanza šokirao prolaznike u novosadskom naselju Liman (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama jutros je osvanuo neobični snimak iz novosadskog naselja Liman, gde su jedan mlađi Novosađanin i bukvalno-majmuniše

Mladić se kretao po trotoaru na sve četiri, imitirajući majmune, a u jednom momentu popeo se na drvo. Jedino nije mogao da ubere banane.

Ovo majmunisanje nije ostalo bez brojnih komentara na društvenim mrežama, a najveći broj komentatora smatra da se najverovatnije radi o još jednom bizarnom tik-tok izazovu.

- Na svеtu ima budala, ali izglеda da jе kod nas cеntrala - jedan je od komentara. One starije ova bizarna scena podsetila je na jednu od epizoda iz čuvenog serijala „ Leteći cirkus Montija Pajtona“, u kojoj je postojalo i ministarstvo šašavog hoda.

Evo kako je to izgledalo




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set