• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K.

23.05.2024

15:19

Policajci i policajke kao manekeni: Revija za pomoć ženama žrtvama nasilja

Privatna arhiva

Vesti

Policajci i policajke kao manekeni: Revija za pomoć ženama žrtvama nasilja

Podeli vest

Predstavnici Udruženja policajaca i građana "Bezbedna zajednica" sinoć su, uz podršku Grada Novog Sada, održali humanitarnu reviju pod nazivom "Snažne i lepe" i istovremeno obeležili godišnjicu od osnivanja.

Na reviji su učestvovale policijske službenice,žene koje su doživele nasilje i predstavnice lokalnih i pokrajinskih institucija. U performansu su učestvovali i policijski službenici, kao i muški predstavnici lokalnih i pokrajinskih institucija.

 

Foto: Privatna arhiva

 

 

- Ovim humanitarnim događajem je postignut cilj revije, a to je da jedni drugima budemo podrška. Kreacije koje su dame nosile na događaju kreirala je policijska službenica Mirjana Mijailović. Pošto je svaka žena i lepa žena, slogan događaja je upravo nosio takvu poruku: "Snažne i lepe". 

Foto: Privatna arhiva

 

 

Za muške kreacije se pobrinuo Mladen Milivojević Baron. Sredstva prikupljena humanitarnom akcijom će se usmeriti na pomoć ženama žrtvama nasilja iz Udruženja "HAJR" iz Beograda - ističe Boban Pavlović, predsednik Udruženja policajaca i građana "Bezbedna zajednica". 
Prisutni su mogli da uživaju i u kulturno-umetničkom programu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set