• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2024

18:08

Vikend doneo haos na granicama! Sledi dva dana saobraćajnog kolapsa - Na ovim prelazima čeka se i do tri sata

Rina

Vesti

Vikend doneo haos na granicama! Sledi dva dana saobraćajnog kolapsa - Na ovim prelazima čeka se i do tri sata

Podeli vest

Poslednjih sedmica zbog gužvi na auto-putevima, naplatnim rampama i graničnim prelazima ka Mađarskoj i Hrvatskoj intenzitet saobraćaja se značajno pojačava već od četvrtka, saopšteno je je iz AMSS.

Vozačima se preporučuje zbog visokih temperatura da se češće odmaraju i da budu spremni na zastoje i usporenu vožnju.

- Umor je čest pratilac stranih vozača koji voze na dugim relacijama i samo prolaze kroz našu zemlju, zato su česte saobraćajne nezgode zbog kojih se stvaraju zastoji i vožnja usporava - kaže se u saopštenju AMSS.

Na Horgošu se čeka 180 minuta

Na GP Horgoš, Srbija – Mađarska, zadržavanja na našim graničnim prelazima su na putničkim terminalima za izlaz - oko 180 minuta, dok se na ulaz čeka oko 30 minuta.

Na teretnim terminalima izlaz iz Srbije je oko 180 minuta, ulaz - oko 30 minuta, a radno vreme ovog graničnog prelaza je 00-24 sata.

Foto: rina

 

Horgoš II radi od 05 do 23 sati

GP Horgoš II, Srbija-Mađarska, zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima pri prelasku granice su za izlaz oko 30 minuta, dok se na ulaz u Srbiju čeka isto oko pola sata.

Radno vreme ovog prelaz 05 do 23 sata za međunarodni promet putnika i prevoznih sredstava, izuzimajući autobuski i teretni saobraćaj.

Kelebija: Teretnjaci čekaju tri sata

Na graničnom prelazu Srbije sa Mađarskom – Kelebija, prema podacima Uprave granične policije na sajtu AMSS se navodi, da se na putničkim terminalima za izlaz iz zemlje čeka oko 30 minuta, i za ulaz u Srbiju se čeka isto oko 30 minuta.

-Podsećamo da je ovom vremenu zadržavanja potrebno dodati i vreme koje se provodi na mađarskim terminalima, a koje je često dosta duže u odnosu na vreme zadržavanja na našim prelazima – poručuju iz AMSS.

Na teretnim teretnim terminalima za izlaz iz Srbije se čeka oko 180 minuta, za ulaz oko 30 minuta.

Foto: RINA

 

Šid: Više od pola sata

GP Šid, Srbija – Hrvatska, na putničkim terminalima izlaz iz Srbije je oko 40 minuta, ulaz oko 30 minuta.

Ovom vremenu zadržavanja treba dodati vreme koje se provodi na hrvatskim terminalima, a koje je uvek dosta duže od onog na našim terminalima, podsećaju iz AMSS.

Na Batrovcima oko 180 minuta za izlaz

Na GP Batrovci – Bajakovo sa Hrvatskom izlaz iz Srbije traje oko 180 minuta, dok se na ulazu čeka oko 30 minuta.

Ovom vremenu potrebno je dodati vreme koje se provodi na hrvatskim terminalima, a koje je uvek dosta duže od onog na našim terminalima.

Na teretnim terminalima za izlaz iz zemlje se čeka oko 30 minuta, na ulazu oko 30 minuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set