• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2020

19:50

DA LI NAS I SLEDEĆI VIKEND ČEKA POLICIJSKI ČAS OD 24 SATA?! Doktorka Darija Kisić Tepavčević odgovorila na pitanje NA KOJE SVI ČEKAJU ODGOVOR!

Društvo

DA LI NAS I SLEDEĆI VIKEND ČEKA POLICIJSKI ČAS OD 24 SATA?! Doktorka Darija Kisić Tepavčević odgovorila na pitanje NA KOJE SVI ČEKAJU ODGOVOR!

Podeli vest

Doktorka Darija Kisić Tepavčević gostovala je večeras u "Dnevniku" na RTS gde je otkrila da li nas i sledeći vikend čeka policijski čas

- Od utorka naši najstariji sugrađani moći će da malo izađu i prošetaju. Oni su bili najsavesniji u ovim merama i samim tim, odnosno ovim merama smo uspeli da sačuvamo najstarije. Kada je reč o drugim merama, građevinski radnici se vraćaju na posao. Krojači, obućari, saloni automobila. Biće uskoro spisak radnji. Sve uz striktno poštovanje dovoljne udaljenosti posetilaca - rekla je doktorka Kisić.

Ona je pričala i o otvaranju granica, tačnije o puštanju avio-saobraćaja u promet.

Foto: printscreen

- Svako otvaranje granica je potencijalno unošenje zaraze. Sve zavisi od slučaja do slučaja kako će biti kontrolisani putnici. Neki će biti u samoizolaciji od 14, a neki od 28 dana. Zavisi dosta i od vrste posete U svakom slučaju biće jedan stepen predostrožnosti.

Da li je ovo poslednji vikend kada imamo najduži policijski čas pitaju se svi, a  doktorka Kisić je imala jasan stav.

- Ovaj vikend je najduži, ali i sledeći vikend je ključan. Koliki će da bude policijski čas sledeći vikend, ne mogu tačno da kažem. Videćemo. Nadam se da ćemo da se navikenmo na virus i da ćemo uskoro moći da ga ignroišemo - rekla je Darija Kisić Tepavčević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sloban Cikota

pre 4 godine

Svedska vlada ponosna na svoje mere a gradjani uplaseni . Za mesec dana broj samoubistava povecan za 50% u strahu u drzavi gde se osecaju nezasticeni od svoje vlade.

slobodan

pre 4 godine

KRAJNJE JE VREME DR.KON DA prestanite vise sa maltretiranjem PENZIONERA,predsednik se uvek vadi na Vas....nisu PENZIONERI KEROVI valjda Vam je to jasno ....kafici preci od svega ostalog....pa Vi ste star covek....vidi se na vama.....mani te se vasih ideja.....nije cudo sto i Vasi prijatelji ne prihvataju Vase stavove.....upropastili ste stare penzionere a to cinite i sada.....objasnite kako mogu stari penzioneri da izlaze nocu.....cudo nevidjeno.....

Lazo

pre 4 godine

Ne znaju sta da kazu narodu samo pogadaju,a posle se cude. Samo vanredno stanje moze pomoci,nisu mislili da u stambenim zgradama koliko ljudi zive? Zasto 2-3 osoba igra samo glavnu ulogu?Gde su ostali?Oni koji mogli da kazu istinu?Zasto niste zatvorili granicu na vreme hermeticno? Lakse je sa narodom igrati.

MRK

pre 4 godine

Bolje da me sledeći vikend čeka Kisićka, kis za nju.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija