• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2020

18:28

ŠOK! Marijinu kovertu izvukli, trebalo da dobije auto, ali... ONA JE TRAGIČARKA VEČERAŠNJEG IZVLAČENJA UZMI RAČUN I POBEDI!

Društvo

ŠOK! Marijinu kovertu izvukli, trebalo da dobije auto, ali... ONA JE TRAGIČARKA VEČERAŠNJEG IZVLAČENJA UZMI RAČUN I POBEDI!

Podeli vest

Marija Milošević iz Niša jedna je od srećnih dobitnika automobila "fijat" 500 L, tako je delovalo kada je glumac Luka Raci izvukao kovertu. Međutim, usledio je preokret nakon što je komisija utvrđivala ispravnost koverte

Marija Milošević nije imala sve podatke u skladu sa pravilima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" jer nije upisala svoj broj telefona na poleđini, pa komisija nije uvažila njenu prijavu i tako je ostala bez automobila.

 

U trećem kolu Izvlačenja u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020. izvučeni su dobitnici vrednih nagrada među kojima je 5 automobila "fijat" 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. Stiglo je neverovatnih 4.666,326 koverti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 3 godine

Odluka komisije je sramotna, čista budalaština. Pod hitno da promene odluku ili komisiju.

PRKI

pre 3 godine

Ovim pravilima diskriminisete one koji nemaju telefon. Znači li zo da nemamo svi ista prava, Zar vlast(organizator) nezna da mnogi nemogu sebi priustiti telefon. Ovi sto su izgubili lako na sudu mogu ih dobiti na osnovu diskriminacije.

JOVAN

pre 3 godine

Mora telefon,verovatno i stan da ima i auto....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

(SASTAVI) Atalanta i Leverkuzen biju bitku za trofej! Ko osvaja Ligu Evrope, "boginja" ili "farmaceuti"? Uživo
Fudbal

(SASTAVI) Atalanta i Leverkuzen biju bitku za trofej! Ko osvaja Ligu Evrope, "boginja" ili "farmaceuti"?

Kucnuo je čas, vreme je za finale Lige Evrope! Fudbaleri italijanske Atalante i nemačkog Bajera iz Leverkuzena večeras (21.00, Arena 1 premijum) na stadionu "Aviva" u Dablinu biju bitku za trofej drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja, a ljubitelji fudbala nadaju se spektakularnoj utakmici, s obzirom na to da obe ekipe gaje izuzetno ofanzivan fudbal!

22.05.2024

19:59

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija