• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.09.2021

10:00

Počinje drugo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", stanovi i automobili čekaju najsrećnije

Društvo

Počinje drugo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", stanovi i automobili čekaju najsrećnije

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali pozvao je građane da od 18. septembra uzmu učešće u inagradnoj igri slanja fiskalnih računa, u kojoj ih kao premije očekuje 8 stanova od kojih je jedan u Beogradu na vodi, kao i 30 automobila Fiat 500L

Mali je za TV Pink rekao da je u igri još 30 automobila Fiat 500L, kao i još osam stanova od kojih je jedan u Beogradu na vodi.

Istakao je da bez obzira na nagradnu igru, građani moraju da uzimaju fiskalne račune jer oni, kako kaže, znače nove autoputeve, škole, bolnice, vrtiće.

- Svest građana koju smo već izgradili, nastavljamo da gradimo, jer svaki račun koji se ne uzme je gubitak za sve nas - rekao je Mali.

Foto: Tanjug


Ministar je podsetio da od 1. januara iduće godine počinje novi sistem fiskalizacije koji će biti još jedan način u borbi protiv sive ekonomije.

- Ako želimo da investiramo milijarde u autoputeve, bolnice, škole, onda moramo na pravi način da se izborimo sa sivom ekonomijom - zaključio je Mali.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija