• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

09.02.2023

23:47

ZEMLJOTRES I KOD KRALJEVA! Serija potresa u Srbiji u zadnja 24 sata

Društvo

ZEMLJOTRES I KOD KRALJEVA! Serija potresa u Srbiji u zadnja 24 sata

Podeli vest

Zemljotres jačine 2,2 stepena Rihterove skale pogodio je večeras u 19.46 sati Kraljevo i okolinu

Epicentar zemljotresa prema podacima na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda bio je na području Žiče.

To je inače drugi zemljotres koji je u prethodna 24 sata pogodio Kraljevo. Građani tog kraja Srbije osetili su podrhtavanja tla i juče u 19.05 sati kad je Kraljevo pogodio zemljotres jačine 1,6 Rihtera.

Slab zemljotres jačine 2,3 stepena Rihterove skale, podsetimo, registrovan je danas posle podne u regionu Bujanovca. Republički seizmološki zavod je saopštio da je zemljotres zabeležen u 17.19 časova.

Seizmološki zavod Srbije objavio je prethodno da je danas u 12.38 sati registrovan potres i na području Bora. Jačina zemljotresa bila je 2,1 stepen po Rihteru.

Aparati Seizmološkog zavoda Srbije juče su na teritoriji naše zemlje zabeležili ukupno sedam potresa. U ovom delu Srbije potresi su se osetili u Donjem Milanovcu, Majdanpeku i Boru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 1 godinu

Ne plašite više ljude! To su potresi koje registruju samo aparati seizmološkog zavoda a koje ljudi i ne osete a njih k'o zna koliko se javljaju na dnevnom i mesečnom nivou tako da nema potrebe da širite paniku i uzbunjujete narod!

NOVI ZEMLJOTRES U SRBIJI!
Društvo

NOVI ZEMLJOTRES U SRBIJI!

Slab zemljotres, jačine 2,3 stepena Rihterove skale, registrovan je posle podne u regionu Bujanovca, saopštio je Republički seizmološki zavod.

09.02.2023

19:30

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija