• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.04.2023

19:08

BAHATI VOZAČ UGROZIO PEŠAKE, KAD SU SE POBUNILI, NASTAVIO DA ŠOKIRA! Ma marš bre tamo, alo! (FOTO)

printscreen tviter

Društvo

BAHATI VOZAČ UGROZIO PEŠAKE, KAD SU SE POBUNILI, NASTAVIO DA ŠOKIRA! Ma marš bre tamo, alo! (FOTO)

Podeli vest

Jedan Požarevljanin je na svom Tviter profilu pokrenuo neiscrpnu temu, a to je bahatost vozača i njihova nekultura kada im skreneš pažnju da ugrožavaju, u ovom slučaju, pešake.

Primer bahatosti vozača koji ne razmišljaju o drugim učesnicima u saobraćaju, zabeležen je ovog puta u Požarevcu, kada je na uglu Ulice Lole Ribara jedan od prolaznika ispričao svoje iskustvo sa vozačem koji se nepropisano parkirao. Bahati vozač je na ovaj način blokirao prolaz ka pešačkom prelazu.

Kako prenosi korisnik Tvitera koji je zabeležio sliku i "naleteo" na "bahatog", on je postavio vozaču koji krši pravila pitanje gde je dobio vozačku dozvolu, s obzirom da ugrožava pešake? Odgovor koji je dobio glasi: "U čemu je problem?".

- Na pitanje "nije te nimalo sramota što si stao ovako, a imao si mesta uz ivičnjak", odgovorio mi je "ajde mrš tamo" - napisao je zgranuti Tviteraš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 1 godinu

Neki pacov ,brisao dupe kamenom,a sada vozi neku kantu od auta

Mile lala

pre 1 godinu

Verovatno je neko ko je iz p..... ili tamo ima debele veze. Može mu se. Baš ga briga. Dobro je taj pešak prošao, da je nastavio da prigovara, ovaj bi ga nokautirao. Ovaj vozač osim u p... ima i vezu u s....

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija