• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

04.05.2023

14:31

NE PONOVILO SE! Novi Pazar se oprostio od nastradalih učenika i radnika obezbeđenja

A. Grbović

Društvo

NE PONOVILO SE! Novi Pazar se oprostio od nastradalih učenika i radnika obezbeđenja

Podeli vest

Na Gradskom bedemu u centru Novog Pazara postavljena je emotivna poruka povodom tragedije koja se dogodila juče u OŠ Vladislav Ribnikar u Beogradu.

Na belom baneru crnim slovima je ispisano "Ne ponovilo se. Nigde i nikome."

Foto: A. Grbović

Novopazarci i grad Novi Pazar na ovaj način oprostili su se od nastradalih učenika i radnika obezbeđenja koji su ubijeni u osnovnoj školi na Vračaru.


Navijačka grupa "Torcida Sandzak" zbog ovog tragičnog događaja otkazala je gostovanje u Bačkoj Topoli gde danas FK Novi Pazar igra protiv TSC. 

Podsetimo, juče u pucnjavi koja se dogodila u 8.40 u školi ubijeno je osam učenika i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedna nastavnica povređeni. Za masakr je odgovoran trinaestogodišnji Kosta K.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile lala

pre 1 godinu

Alal vam vera, Pazar i. U zivotu je najvažnije biti čovek. Kapa dole pred ovim postupkom

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija