• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2023

13:50

Telekom Srbija pokreće svoj podkast

Promo

Društvo

Telekom Srbija pokreće svoj podkast

Podeli vest

Telekom Srbija pokreće svoj podkast pod nazivom "Telcast". U podkastu će se govoriti o tehnologijama i inovacijama, muzici, filmovima, novim trendovima u medijima ali i komunikacijama, načinima na koje danas slušamo i gledamo i informišemo se.

Domaćin podkasta biće poznato TV lice Minja Miletić, koja će svakog drugog petka od 20 časova sa ekskluzivnim gostima razgovarati o tome šta čini njihov digitalni svet i kako im menja svakodnevicu.

Prvi Telcast biće emitovan u petak, 19. maja, a gost će biti generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.  

"Pokretanjem podkasta potvrđujemo da smo kompanija koja pokreće promene. Drago nam je što ćemo i na ovaj način razgovarati o tehnologijama, trendovima i telekomunikacijama koje čine današnji svet i u najvećoj meri ga menjaju i oblikuju. Verujemo da će ovo biti još jedan uspešan projekat naše kompanije koji će naići na veliko interesovanje publike", saopšteno je iz Telekoma Srbija.

Svi zainteresovani za navedene teme moći će da gledaju "Telcast" na jutjub kanalu Telekom Srbija, ili ga slušaju na platformama Spotify, ITunes i google podcast.

Saznajte sve o tehnologiji, inovacijama i svetu koji nas okružuje kroz razgovore sa stručnjacima, profesionalcima i kreativcima koji na svoj način tumače tehnološki razvoj i predviđaju trendove za budućnost!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neno

pre 1 godinu

Najgori skoro sam platio 10000 din kao neko kupio zadrugu a imam decu 3 i 5 god možda su nenamerno pritisnuli ni znao nisam ,a mnogi imaju slična iskustva sramota od mreže inače zadrugu ne mogu očima da vidim!

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija