• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

02.03.2024

16:51

"Nisam se kupala 37 dana, da li da rizikujem?": Ova porodilja je zgrozila žene

Shutterstock

Društvo

"Nisam se kupala 37 dana, da li da rizikujem?": Ova porodilja je zgrozila žene

Podeli vest

Pitanje jedne porodilje na društvenim mrežama osim što je šokiralo, ono je i zgrozilo mnoge majke i devojke!

Naime, ova žena se nije kupala skoro 40 dana!

- Upomoć! Porodila sam se pre 37 dana. U Subotu imam svadbu u 12h, a u 15:35h će biti tačno 40 dana kako sam se porodila. Pošto se nisam još okupala jer mora proći tačno 40 dana, da li je pametno da se okupam oko 11h pre svadbe tj. 4,5 sata pre nego što napunim 40 dana? Da li da rizikujem ili da otkažem svadbu? Mada i da se odlučim okupat, nemam čime jer mi je svekrva sakrila sve šampone i sapune - upitala je ona u grupi "Jaka žena".

Foto: printscreen facebook

 

 

Neki sumnjaju u istinitost ove objave, a bilo je i onih koji smatraju da ova žena treba pomoć lekara.

- I da se šali i da se ne šali, ne znam kako neko može da izdrži da se ne kupa svaki dan? - upitala je jedna korisnica društvenih mreža.

Neki su se pitali zašto se ova žena nije okupala nijednom posle porođaja.

- Sa mnom u porodilištu je bila jedna žena koja je odbijala da ide na tuširanje kada su je sestre zvale, rekla je da "ne valja pre 40 dana", posle joj je lekar u viziti rekao da bi valjalo da to uradi kako ne bi pokupila bakterije i gljivice - navodi se u jednom komentaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija