• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2024

15:07

U Beogradu se za vikend održava Dečiji sajam! Mališane očekuje puno zabave, a ulaz je besplatan!

Promo

Društvo

U Beogradu se za vikend održava Dečiji sajam! Mališane očekuje puno zabave, a ulaz je besplatan!

Podeli vest

Dečji sajam održaće se u subotu i nedelju, 18. i 19. maja, u Tržnom centru Galerija od 10 do 20 sati.

"Najradosniji dečiji praznik ponovo stiže u Beograd i to već za vikend! I donosi bogat program i mnoštvo iznenađenja", navodi organizator.

U dve zone, Savskom i Gradskom trgu posetioce očekuje više od 60 izlagača koji će na svojim štandovima predstaviti proizvode i usluge. Na velikoj bini koja će se nalaziti u delu Savski trg, tokom neprekidnog programa smenjivaće se dečiji horovi, baletske i folklorne grupe, kao i veliki broj animatora.

Foto: Foto: Promo

 

"Tradicionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, kao i njihovim roditeljima i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, ali i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja i pravog praznika za naše mališane", poručuje organizator i dodaje:

"Dakle, još jedan razlog više da nam dođete za vikend u TC Galeriju. Mališanima ćete pružićeti dane nesvakidašnje zabave i edukacije. Znamo da se najbolje uči kroz igru i zabavu, a Dečiji sajam je idealna prilika za to! Mališani će moći da se druže i upoznaju nove vršnjake, zajedno sa njima se igraju i uče nove stvari. I to nije sve, moći će da uživaju i u druženju sa omiljenim junacima, da gledaju ili ćak budu deo pozorišnih predstava, učetvuju u edukativnim radionicama, takmiče se u najrazličitijim igrama i osvoje vrlo vredne nagrade! Obećavamo ispunjen vikend i za roditelje i za decu"!

Ulaz na Dečji sajam je besplatan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Univerzitet u Beogradu među 1,8 odsto najboljih u svetu
Društvo

Univerzitet u Beogradu među 1,8 odsto najboljih u svetu

Univerzitet u Beogradu pozicioniran je u prvih 1,8 odsto univerziteta od ukupno 20.966 rangiranih univerziteta širom sveta, prema najnovijoj listi Global 2000 Centra za svetsko rangiranje univerziteta (Center for World University Rankings), a koja je zvanično objavljena u ponedeljak 13. maja

14.05.2024

14:48

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija