• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs/J.L.

05.06.2024

09:00

Dimitrije monstruozno likvidiran samo zato što je Srbin! Ubici presudio njegov rođeni otac!

facebook.com

Društvo

Dimitrije monstruozno likvidiran samo zato što je Srbin! Ubici presudio njegov rođeni otac!

Podeli vest

Danas se navršilo 20 godina od kada je ispred kioska brze hrane u centru Gračanice u večernjim časovima ubijen sedamnaestogodišnji Dimitrije Popović, učenik srednje Medicinske škole u Gračanici.

Dimitrije je ubijen vatrenim oružjem ispred kioska brze hrane u Gračanici 2004. godine. Za ubistvo su optuženi Albert Krasnići i Ljabinot Gaši iz Prištine. Tada maloletni Krasnići osuđen je na devet i po godina zatvora, a Gaši je oslobođen krivice.

Dimitrije Popović, utvrdila je istraga, ubijen je bez ikakvog razloga, samo zato što je Srbin, jer je bio u grupi drugova. Meci ispaljeni rafalno iz automatske puške bili su fatalni za Dimitrija. Na njega je iz vozila u pokretu više hitaca ispalio tada maloletni Albanac iz Prištine Albert Krasnići, a smrtonosnu ranu zadao mu je hicem u predelu vrata.

Foto: facebook.com

Ubijeni Srbin Dimitrije Popović

 

U Gračanici i okolnim srpskim sredinama Dimitrija od nezaborava čuvaju memorijalnim turnirom u malom fudbalu, svake godine, početkom juna.

I dok Gračanica oplakuje svog Dimitrija, mladića koji je bio sin, brat, drug, učenik, komšija i rođak i to prema svedočenju meštana ljubazan i dobar prema svima, njegovog ubicu Aljberta Krasnićija koji je prvobitno osuđen na devet godina zatvora u kojem je proveo tek nekoliko godina, pre tri godine, krajem januara 2021. godine ubio je rođeni otac.

Foto: facebook.com

Otac zločinca i monstrum Albert Krasnići

Ubistvo Krasnićija se dogodilo nakon sukoba koji je prethodno imao sa ocem, koji je od njega zatražio da se preda policiji nakon što je ispoljio nasilje nad trudnom suprugom.

Možda je neka ovozemaljska pravda zadovoljena, ali ništa ne može da umanji bol roditelja stradalog srpskog dečaka.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija