• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

26.07.2024

10:00

Kad sreća zazvoni, stižu milioni! U Admiral Atrium Slot Klubu na Novom Beogradu osvojen višemilionski jackpot!

Admiral Club

Društvo

Kad sreća zazvoni, stižu milioni! U Admiral Atrium Slot Klubu na Novom Beogradu osvojen višemilionski jackpot!

Podeli vest

"Sudbina je ponekad prepreden scenarista, a sreća ume da zakuca kada je najmanje očekujemo."

U ovom slučaju sreća je snažno zazvonila. Dugogodišnji igrač Admiral Atrium slot kluba doživeo je trenutak iz snova osvojivši milionski jackpot na Xtension Link aparatu. Klub, koji je tek skoro ponovo otvoren nakon šestomesečnog renoviranja, bio je pozornica za nesvakidašnji događaj koji će se prepričavati godinama.

Foto: Admiral Club

 

Srećni dobitnik, igrajući Golden Rumbling Run na slot aparatu, prvo je osvojio 1.902.200 RSD na bet od 1.000 RSD. U tom trenutku on je zastao, razmišljajući da prekine igru, ali imao je osećaj da sudbina želi drugačije. Odluka je pala, prsti su krenuli, a 20 minuta kasnije, svetla su se zaiskrila, i mašina je pokazala neverovatnih 7.719.000 RSD.

Ovaj gospodin redovno posećuje Admiral klubove iz ljubavi prema igri i atmosferi koja podseća na Las Vegas. Kako sam kaže, nije pasionirani igrač, već dolazi u Admiral club jednom u dva meseca da se opusti uz slot mašine i raznovrsne igre koje imaju Admiral klubovi. Njegov stav i opušten pristup igri, čine ovu pobedu još spektakularnijom.

"Ovo je stvarno suluda sreća! Svi znaju da ja igram da bih se zabavio, i nikada nisam očekivao ovako veliki dobitak. Atmosfera u Admiral Atrium slot klubu je zaista posebna, a osoblje čini da se osećam kao VIP, zato i dolazim, zbog dobrog provoda" rekao je srećni dobitnik uz široki osmeh.

Foto: Admiral Club 

 

Admiral Atrium slot klub nastavlja da pruža nezaboravne trenutke, čaroliju i uzbuđenje svojim igračima, sa najmodernijim aparatima i uslugom koju treba osetiti. Posetite neki od Admiral klubova, i možda baš vi budete sledeći iznenadni milioner!

Maloletnim licima je zabranjeno učestvovanje u igrama na sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija