• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

30.10.2017

19:37

GORAN VESIĆ: Nema uslova za senior kartice, BESPLATNE SU!

Politika

GORAN VESIĆ: Nema uslova za senior kartice, BESPLATNE SU!

Podeli vest

Za podizanje personalizovanih senior kartica za penzionere, kojima su omogućeni brojni popusti, biće potrebno samo popunjavanje jednostavnog formulara, izjavio je danas gradski menadžer Beograda, Goran Vesić, gostujući na televiziji "Pink"

- Od 1. novembra ova senior kartica biće dostupna u svim opštinama na teritoriji Beograda i biće dostupna, naravno, i u klubovima za seniore, kojih ima 27 na teritoriji Beograda. Penzioneri treba da potpišu jednostavan formular od par pitanja i posle nedelju do dve dobiće svoju karticu - rekao je Vesić, dodajući da će penzioneri biti kontaktirani preko kol centra, a da je omogućena i dostava kartica na kućnu adresu.

Kako navodi gradski menadžer, "nema nikakvih uslova" i dovoljno je da je neko penzioner i da je prijavljen na teritoriji grada Beograda.Dobijanje kartice je u potpunosti besplatno.

Vesić navodi da trenutno više od 50 kompanija daje popuste za penzionere, ali da će se ta lista vremenom proširivati, a da će penzioneri blagovremeno biti obavešteni o promenama.

- Trudimo se zaista da svojim ponašanjem prema našim najstarijim sugrađanima, koji su izneli najveći teret reformi pokažemo da smo jedno odgovorno društvo, jer zrelost jednog društva se ogleda prema tome kako se odnosi prema najmlađima i prema najstarijima - rekao je Vesić.

On je podsetio da nekoliko hiljada penzionera svake nedelje ide na besplatne izlete koje organizuje grad Beograd, kao i to da su im omogućeni besplatni časovi engleskog, informatike, kao i besplatno plivanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija