• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

30.04.2020

19:12

HITNA DEPEŠA STIGLA POLICIJI!  Građani Srbije su ugroženi, u pitanju je zdravlje svih nas!

Politika

HITNA DEPEŠA STIGLA POLICIJI! Građani Srbije su ugroženi, u pitanju je zdravlje svih nas!

Podeli vest

Novi pozivi lidera opozicije na nerede

Kako saznaju mediji, u policijsku upravu za Grad Beograd stigla je depeša koja se odnosi na nezakoniti skup koji su organizovali Dragan Đilas i Boško Obradović. U depeši se kaže:

"Ove budale koje pokušavaju da glume heroje pred kamerama, ostavite da glume budale i da nastave da svojim neodgovornim ponašanjem pokažu građanima Srbije da su spremni da rizikuju njihovo zdravlje zarad vlasti. Ono što su oni uradili sa Rankom Panićem i drugi obračuni sa neistomišljenicima više nikada ne smeju da se ponove."

Naime, reč je o pozivu na skup opozicije na stepeništu ispred Skupštine Srbije.

Opozicioni lideri pozivaju narod da izađe na ulice tokom mere zabrane kretanja koja je uvedena kako bi se stanovništvo zaštitilo od epidemije korona virusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lovac

pre 4 godine

Imal jedna postena momcina iz sumadije ili kraj morave da ostavi Traktor i vile i stoku na dan da dodje u Bg. Da malo prevasputa ovog Buzdovana.????? Dokle cete trpiti ove polupane tipove!!!

Petar

pre 4 godine

Sad je vreme da država pokaže da je država..... Mene bi do sad policija uhapsila zbog kršenja policijskog časa, da vidimo ima li neko m..a da pohapsi ovu bagru

Masa

pre 4 godine

Pitam se kada ce im postati jasno kolika im je podrska! Oni su, ne samo juce, ugrozili zdravlje ovog naroda. Oni ga ugrozavaju permanentno. Od dana kada su dosli na vlast. Ma, kako nije sramota onog Tadica da se pojavi pred narodom. Hajde ova sica Djilas, Obradovic, Borko i ostala boranija mogu da razumem jer su odavno pokazali da su nistarije, ljudski talog,lopovi. Za Tadica sam mislila oduvek da je politicka neznalica i da je u ulozi predsednika ostao nesnadjen. Sada vidim da sam pogresila i on je zlo koje hoda kao i svi ovi ostali.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija