• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2020

12:52

NASTAVLJA DA PRAVI CIRKUS! Boško Obradović počeo štrajk glađu na stepeništu ispred Skupštine!

Politika

NASTAVLJA DA PRAVI CIRKUS! Boško Obradović počeo štrajk glađu na stepeništu ispred Skupštine!

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović koji je u petak zajedno sa grupom svojih huligana fizički nasrtao na poslanike i ministre, izjavio je da počinje strajk glađu


Kao razglog za ovaj gest, Oradović je naveo da se pridružuje poslaniku Miladinu Ševarliću u štrajku glađu.

Ševarlić je ranije danas rekao da stupa u štrajk glađu, a to je obrazložio time što je u "nemogućnosti da pridobije poslanike u skupštini da raspravljaju o povredama teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i nepoštovanje rezolucije 1244" Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srdjan

pre 4 godine

Junak..nema sta......treba uciniti sve da strajk gladju bude ispostovan.. da mu u vodu ne daju secer i vitamine Da ljudi shvate.......on je mogao postaviti iste zahteve kao i ranije...(tehnicka vlada sloboda medija-citaj da on uredjuje te medije) al on se odlucio za uslov koji je ostvarljiv.. . tezak politikant.....jedva cekam da prodju izbori i da jer ce ovi bojkotasi biti besposlicari..moci ce da rade sta hoce ali za to nece kasirati drzavu

Đole

pre 4 godine

Štrajkuj Boško što duže nemoj nikako da odustaneš... Samo tako teraj do kraja...

ProkopijeS

pre 4 godine

Posmatrajuci Ustav Srbije, svako ko se zalozi za resenje koje za ishod ima KiM kao nezavisnu drzavu, u bilo kojim granicama, morao bi biti momentalno uhapsen i procesuiran za pozivanje na rusenje Ustavnog poretka.

arsen

pre 4 godine

Sklupcao se gladni jez, pred skupstinom lezi, boc,boc-boskicama, ne diraj ga batinama, ................................ ako vidi batinu, pocece da bezi.

zozonbg

pre 4 godine

On da strajkuje gladju. Nema sanse. On misli da je strajk gladju sprdnja. Zaletelo se momce, pa misli da je ptica sve sto leti.

Dragan Dubonvac

pre 4 godine

I ova COVID-19 Nije fer , uzima nam doktore a neće da nas spašava od Virusa zvanog "DVERI/ZVERI"... Izgleda da ni virusi neće idiote da napadaju !

zora

pre 4 godine

Bravo, Izdrzi do kraja na tim stepenicama kojima si dosadio.

Kosta

pre 4 godine

Pa naj manje mesec dana da gladujes a naravno bez vode.

Sima

pre 4 godine

Novinare molim Posto je dotični započeo štrajk glađu samo da postave kamere i da snimaju kako i dali mu doturaju hranu i vitamine na kvarno. Drugo takođe molim medije da ne smatraju narod informacijama o zdravstvenom stanju dotičnog. A ti boško potrudi se što duže da postis pa onda do crkve da se pričestis možda to zlo izdaje iz tebe.

Rada

pre 4 godine

Sa li ce jos da smisli mala ..pametna.. glava jadnicka Boskica

Rade

pre 4 godine

I Ševarlić i Boško nebi da idu u političku penziju, pa bi da na bilo koji način što duže ostanu na platnom spisku skupštine Srbije! To im je pitanje života i smrti.

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."
Hronika

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."

Muškarac (40) koji se sumnjiči da je u ponedeljak u poslepodnevnim satima u Čukarici, pastorka (5) tukao rukama i nogama, a zatim mu stopala i dlanove stavljao na užaren šporet smešten je na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" radi veštačenja. Kako komšije ovog očuha iz pakla pričaju, oni su primetili Hitnu pomoć u dvorištu kuće i dečaka sa zamotanim rukama.

16.07.2024

21:50

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija