• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.08.2020

12:21

DAČIĆ: Neka odnos SNS i SPS ostave VUČIĆU I MENI!

Politika

DAČIĆ: Neka odnos SNS i SPS ostave VUČIĆU I MENI!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić rekao je danas da sa šefom države i predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o imenima ko će činiti novu vladu


"Što se tiče odnosa SPS i SNS, neka ta pitanja ostave Vučiću i meni", poručio je Dačić na TV Hepi.


Dačić je naveo da je ponosan na rezultate koje je SPS ostvarila zajedno sa SNS, navodeći da nije postojalo nijedno važno državno pitanje oko kojeg nisu imali isti stav.

NEMA DANA U POSLEDNJIH OSAM GODINA DA SE NISAM ČUO SA VUČIĆEM! Dačić o odnosu sa predsednikom Srbije i ulasku u novu vladu!

"Naša koalicija se ne zasniva na brojkama i procentima već da li delimo zajedničke političke ciljeve. I to je jasno. Sve drugo su tehnička pitanja. Nije glavno pitanje koliko ćemo mi imati ministarstkih mesta i koja su to mesta, a to me svi pitaju. Oni ne veruju da mi nismo ni razgovarali o tome", rekao je Dačić.

Kaže da je "dublje" pitanje od broja ministara iz SPS-a, ono koje se tiče svih izazova koji se nalaze pred Srbijom, mogućnost da se pored predsedničkih i beogradskih izbora 2022. godine održe i parlamentarni, kao i priča o koncentracionoj vladi.



Upitan da prokomentariše informaciju da ima onih u SNS koji su protiv toga da SPS bude u vladi, Dačić je kazao da to nije pitanje o kojem će se izjašnjavati funkcioneri iz SNS, niti SPS.

"To je pitanje oko kojeg ćemo se dogovoriti Aleksandar Vučić i ja", rekao je Dačić.

Ne znam šta se u sušitni može loše reći o odnosu Vučića i mene, rekao je Dačić i dodao da se šef države i on svakodnevno čuju zbog razližitih političkih pitanja.

Dačić je kazao i da Vučića danas u emisiji nije pominjao da bi mu se "udvarao" već zato što ga smatra prijateljem, a ne samo političkim partnerom.

"Ali ovde ne pričamo o našem prijateljstvu nego o zajedničkom političkom radu, o jednom timu i zajedničkim političkim ciljevima, a ne o stranačkim interesima", rekao je Dačić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija