• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.03.2021

22:27

SMETA IM JAKA SRBIJA, OTUDA KAMPANJA I SPOLJA I IZNUTRA! Vučić o sve žešćim napadima: DOBIO SAM "SAVET", NE MOGU DA KAŽEM OD KOGA - NE SMETE DA BUDETE VELIKI I USPEŠNI, NE SMETE DA DELITE VAKCINE!

Politika

SMETA IM JAKA SRBIJA, OTUDA KAMPANJA I SPOLJA I IZNUTRA! Vučić o sve žešćim napadima: DOBIO SAM "SAVET", NE MOGU DA KAŽEM OD KOGA - NE SMETE DA BUDETE VELIKI I USPEŠNI, NE SMETE DA DELITE VAKCINE!

Podeli vest

Predsednik Srbje Aleksandar Vučić uključio se u program TV Pink iz Abu Dabija gde boravi u službenoj poseti i rekao da dobija poruke sa strane da Srbija mora da se zaustavi

- Srbija u poslednjih nekoliko godina napreduje brže nego sve druge zemlje u regionu. Dobijamo poruku da Srbija ne sme da štrči, ni u čemu, kažu "nama je potreban balans". Mi smo ubedljivo prvi. Crna Gora nam je bežala 150 evra u prosečnoj plati, danas je Srbija ispred. Kada je prikazana Dara iz Jasenovca, koga ste od stranaca čuli da govori o tome kao o filmu gospođe Žbalić. Srbija mora da se zaustavi. Ja sam dobio savete da moramo da budemo skromniji i ponizniji. Ne može Srbija da bude ta koja će da deli vakcine. Srbija je dobila tamo neko mesto u poslednjoj klupi u razredu i vi nemojte ni da pokušavate da se takmičite sa nama. Možete jedino u loptanju, a i to je problem, zato ovakva kampanja protiv Đokovića. Kada smo mi slali pomoć Italiji, ja sam bio šokiran izveštajima jer smo mi tada poslali mnogo više nego što smo mi dobili. Dakle, ne smemo da štrčimo, jer ode glava, ne mislim fizički, već politički. Ja sam kriv jer kažem da imamo najlepši Hram, krivi smo jer smo 5,6. po stopi vakcinacije, krivi zbog ekonomskog napretka. Oni bi da vrate Srbiju ponovo na gubitnički kolosek - rekao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beli

pre 3 godine

Ne mogu nam ništa dok predsednik Vučić izuzetno dobro balansira oko spoljne politike.

Milja R

pre 3 godine

Beli: Dok se vodi ovakva ekonomska politika, zlobnici samo mogu da nam zavide.

Sara

pre 3 godine

Srbija će u inat svima biti jaka,uspešna i napredna zemlja. To ih najviše boli.

Glasinac

pre 3 godine

Sara: Ne radi Srbija ništa iz inata. Sve što ova vlast u Srbiji radi, jeste za dobrobit svojih građana.

Boris

pre 3 godine

Večerašnje obraćanje predsednika Vučića je jasna i nedvosmislena poruka kriminalcima- Naša država ima dovoljno snage i odlučnosti da se odupre onima koji krše zakon i ugrožavaju moralne temelje na kojima počiva ovo društvo.

Coka

pre 3 godine

Nema odustajanja idemo napred u jos vece pobede Srbije, jos jace ka putu napredka naše zemlje

Milan

pre 3 godine

Kafanski rečeno svu tu bagru treba oterati tamo gde im je mesto i to tim biranim rečima. Ako "govorimo glasno i nosimo psa sa sobom" kao Lusi onda to treba stalno ubuduće činiti a izgleda da je tako.

Ivana

pre 3 godine

Naravno da im smeta jaka i stabilna država. Tajkunima smeta i vladavina prava. Hvala predsedniče što na sve načine pokušavate da našu državu jačate. Srbija se danas cela razvija i gradi. Puna podrška vama da se izborite do kraja protiv mafije..

Brankica

pre 3 godine

To ne čudi. Srbija ih je postidela i istakla njihovu nesposobnost i samoživost, počev od vakcina, pa nadalje...

Sinisa

pre 3 godine

Prica u zagonetkama ! Kome smeta jaka Srbija daj reci pa da znamo i mi !?

M Novosel

pre 3 godine

Neki bi jedva dočekali da ponovo vide Srbiju na kolenima. Na njihovu veliku žalost ta im želja se neće nikada da ispuni.

Goran

pre 3 godine

Svima smeta jaka Srbija, i lažima napadaju i našu državu i predsednika Vučića.

Kristina

pre 3 godine

Oduvek smo bili trn u oku svima, ali to je samo podstrek Predsedniku da još više radi, da Srbija bude još jača.

star

pre 3 godine

Žele da nas oslabe,, kao nekada kada smo morali da se klanjamo i ambasadorima drugih država, ali je to vreme žutih lopova daleko iza nas.

Marica

pre 3 godine

Svojim napretkom bodemo u oci neprijateljima.

Mira

pre 3 godine

Srbija je mnogima kost u grlu i mnogi bi da Srbiju bace na kolena da mogu da nas ucenjuju i porobe.

mira

pre 3 godine

Ako Srpski narod slusa Gospodina Vucica i njegovu vladu dospece i uspece da doguraju daleko i da zive puno puno bolje od sve na baklan ,,Nezaboravite samo Sloga Srbina Spasava nista drugo..100 % garantno!

mira

pre 3 godine

Na delu se vidi da se Vucic neprestano bori za Srbiju i njen narod.

mira

pre 3 godine

Politika predsednika Vučića je primer odgovornog odnosa prema državi i ekonomiji.

mira

pre 3 godine

Vučić se na sve moguće načine bori da stvori Srbiju boljim mestom za život Srbija je danas ekonomski izrazito jaka država koja parira i većim Evropskim državama

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija