• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2021

10:58

Posle decenija propadanja i uništavanja srpskih železnica, SRBIJA JE REŠENA DA POKRENE STVARI! Predsednik Vučić sa predstavnicima nadležnog ministarstva

printscreen

Politika

Posle decenija propadanja i uništavanja srpskih železnica, SRBIJA JE REŠENA DA POKRENE STVARI! Predsednik Vučić sa predstavnicima nadležnog ministarstva

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima nadležnog ministarstva, železnica Srbije i državnih institucija o projektima za dalji razvoj i unapređenje železničke infrastrukture u Srbiji

- Posle decenija propadanja i uništavanja srpskih železnica, Srbija je rešena da preokrene stvari. Ulagaćemo mnogo i verujem da ćemo uspeti da stvorimo novo poverenje naroda prema srpskim železnicama. Gradićemo i radićemo više nego ikada, a hiljade radnika u železničkim preduzećima molim da budu vredniji nego ikada, da se trgnu iz učmalosti i veruju u svoju i budućnost srpskih železnica - rekao je predsednik. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milica

pre 3 godine

Radom i trudom naseg predsednika imacemo bolje i funkcionalnije zelezare.

Ana

pre 3 godine

Zeleznica napreduje i radi se.Sad novca ima, vise se ne krade.

Dušan

pre 3 godine

Ništa se tako u prošlosti nije zapostavljalo, kao železnice. Shvatili smo da su brze pruge nešto što će da preporedi Srbiju. Okrenuli smo list, idemo u rekonstrukcije.

Marina

pre 3 godine

Srbija ulaze u budućnost,posle duzeg vremena vidimo napredak .

Jelena

pre 3 godine

Posle dugi niz godina propadanja i uništavanja, vreme je da se ulozi u zeleznicu! To je grana saobracaja koja je od velikog znacaja za razvoj zemlje!

Dejana

pre 3 godine

Zahvaljujuci sadasnjom vlasti zeleznice Srbije imaju cime da se pohvale.

Jelena

pre 3 godine

Samo neka se radi i gradi i nek naša zemlja ide napred

Jana

pre 3 godine

Железница је сад савремена и много боља него пре.

Ana

pre 3 godine

Upornošću, trudom i radom našeg predsednika Vučića i železnička infrastruktura u Srbiji će biti modernizovana.

Petar

pre 3 godine

Svaka cast Srbiji . Zeleznica ce nam svima biti od velike pomoci.

Mile

pre 3 godine

Zahvaljujuci predsedniku Aleksandru Vučiću zelezara je bolja nego ikad

Sofija

pre 3 godine

Železnice su krucijalne za razvoj uređene države, obezbeđuju brži protok robe i komfornije putovanje putnika.

Marijana

pre 3 godine

Zeleznicka infrastruktura mora da se unapredi.

Ivana

pre 3 godine

Srbija danas ima predsednika koji razvija infrastrukturu. Nama je žežleznički čvor zaista potreban.

Radovan

pre 3 godine

Ulaganje u zeleznicu je jedna od bitnih stavki, jer se time ulaze na duze staze i rezultati se osecaju na celokupnom nivou privrede.

Vesna3112

pre 3 godine

Zeleznicki saobracaj polako pocinje da dobija na znacaju ali se mora nastaviti sa ulaganjem da bi dosli do nivou koji imaju razvijene zapadne zemlje

Vesna3112

pre 3 godine

Brzim prugama, udobnim vozovima i pre svega bezbedno, stizacemo do odredista mnogo brze i tako ustedeti vreme. Srbija ulaze u zeleznicku infrastrukturu i zeli da ide u korak sa razvijenim zemljama. Mi to mozemo

Vesna3112

pre 3 godine

Moderne saobracajnice i modernizovana zeleznica vratice ovaj vid prevoza na nivo koji je svuda u svetu, u onakvom stanju u kakvom je bio nije ni cudo sto se narod okrenuo drugim vidovima prevoza

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija