• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

21.07.2021

13:45

JOŠ JEDAN ŠAMAR IZBEZUMLJENOM TAJKUNU! Šolak besan, beže mu i Premijer liga i novinari

Politika

JOŠ JEDAN ŠAMAR IZBEZUMLJENOM TAJKUNU! Šolak besan, beže mu i Premijer liga i novinari

Podeli vest

Istorijski transfer najvećeg klupskog takmičenja na svetu, engleske Premijer lige, sa Sport kluba na Arena sport kanale u vlasništvu srpskog Telekoma Srbija potpuno je izbezumio Dragana Šolaka!

Prvi čovek "Junajted grupe", u čijem su vlasništvu kablovski operater SBB i Sport klub, nalazi se u stanju potpunog nervnog i poslovnog rastrojstva, nakon što je kao atomska bomba odjeknula vest da će se Premijer liga od naredne sezone emitovati na kanalima Telekomove "Arene".

Šolak je, kako saznajemo iz izvora u "Junajted grupi", bio sto posto uveren da će engleska fudbalska liga ostati na Sport klubu, toliko da niko iz kompanije čak nije smeo da mu saopšti da je izgubio na tenderu!

PA DA LI JE OVO VIŠE REALNO?! Đilasovski mediji optužili fudbalere i trenere u Premijer ligi da su saradnici Aleksandra Vučića! TOTALNO LUDILO! Foto

Ovo je najnoviji u nizu poraza koje je tajkun sa centralom u Luksemburgu i na Ženevskom jezeru doživeo u poslednje vreme.

Podsetimo, sportski kanali "Junajted grupe" više ne emituju Ligu šampiona, ostali su i bez prava na prenose utakmica fudbalske reprezentacije Srbije, ostali su i bez španske Primere, italijanskog Kalča, francuske Lige 1, NBA košarke, što se sve sada emituje, ili će se uskoro emitovati, na kanalima "Arena Sport". I to ne samo u Srbiji, već u celom regionu!

SVAKI DAN SEDIM SA GAZDAMA TOTENHEMA, LIVERPULA, ARSENALA I GLEDAMO KAKO DA SRUŠIMO ĐILASA I ŠOLAKA! DOGOVORILI SMO SE DA TE BASTIONE SLOBODE UGASIMO!

Sport klub, najveći nosilac profita u Šolakovoj medijskoj grupaciji, postao je davljenik bez šansi za spas!

Nakon što su prethodnih meseci sa TV N1, udarne pesnice "Junajted grupe", otišli vodeći urednici i novinari sličan scenario se sprema i za Sport klub, saznajemo iz izvora u ovoj kući. Svesni debakla u koji SK nezaustavljivo srlja, više najpoznatijih novinara sprema se da napusti tu redakciju, štaviše, da ako je moguće pređu na Arenu Sport!

Bekstvo

Više najpoznatijih novinara sprema se da napusti Sport kluba i pređe na Arenu Sport

Kako objašnjavaju naši dobro obavešteni izvori, prelazak sa SK na Arenu u ovom periodu bio bi potpuno prirodan, jer bi novinari i komentatori na novom radnom mestu prosto nastavili da se bave fudbalskim ligama za koje su najstručniji.

Ovo bi, međutim, bio užasan šamar Šolaku, koji je potpuno poludeo kada mu je više najpoznatijih TV lica sa N1 prešlo na Euronjuz, zaključno sa urednicom i voditeljkom jutarnjeg programa Minjom Miletić. Tajkun nije navikao da gubi, a ove godine, u ratu sa "Telekomom" i direktorom tog giganta Vladimirom Lučićem, ne samo da gubi, već je potučen do nogu!

 

Istraga protiv N1 i Adrija Njuza u BiH

Ogroman zemljotres se tek sprema. Kako saznajemo, u Bosni i Hercegovini se pokreće istraga protiv N1 i Adrija Njuza, čiji je osnivač "Junajted grupa", zbog kršenja propisa o konkurenciji zaključenjem sporazuma o ekskluzivnom partnerstvu sa CNN.

N1 i Adrija Njuz BiH su sa američkom TV mrežom sklopili sporazum, kakav je po propisima BiH zabranjen, o tome da samo oni imaju pravo na emitovanje CNN u toj zemlji, što je izazvalo oštru reakciju i pokretanje istrage od strane regulatornih organa.

Ukoliko se utvrdi da je Šolakova kompanija u BiH prekršila zakon, gubitnički niz bahatog tajkuna mogao bi da se nastavi tako što bi izgubio prava na CNN, a veliko je pitanje da li je ugledna medijska kuća iz SAD uopšte znala u kakav skandal ju je uvukao njen regionalni partner.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо вишегодишњи захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija