• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.07.2021

20:52

Mirković: Osumnjičeni za najteža dela zvezde ĐILASOVSKIH MEDIJA!

Politika

Mirković: Osumnjičeni za najteža dela zvezde ĐILASOVSKIH MEDIJA!

Podeli vest

Poslanik SNS Aleksandar Mirković ocenio je danas da je paradoksalno to što su osumnjičeni za najgora krivična dela danas medijske zvezde u pojedinim medijima koji su, kaže, pod kontrolom Dragana Ðilasa

- Njihove reči se uzimaju kao amin i laži tog čoveka (Veljka Belivuka) se shvataju kao aksiom, samo da se Aleksandru Vučiću nanese šteta - rekao je Mirković u Skupštini Srbije povodom transkripta koji su se pojavili u medijima.

KRIK je, inače, preneo da je navodno Belivuk na saslušanju rekao da je državni vrh od njega tražio razne usluge.

Mirković je naveo da je Belivuk, kako se može oceniti, perjanica dela opozicije, ukazujući da ne postoji stranka iz te grupacije koja danas nije izdala saopštenje u kojima je podržala reči Belivuka i veličala ga.

Mirković je rekao da su ga građani pitali da li je tačno da Vladimir Gajić iz Narodne stranke brani čoveka koji je član klana Belivuka i da se pohvalio da je taj čovek pušten na slobodu.

U tom smislu upitao je da li je normalno da ljudi koji pretenduju da dođu na vlast blisko sarađuju sa takvim kriminalcima.

- Vladimir Vuletić se danas hvali i podsmeva se Srpskoj naprednoj stranci i poslanicima, a pre nekoliko meseci smo čuli da je on Veljku Belivuku rekao - ti znaš koliko tebe voli tvoj batica… - prokomentarisao je Mirković.

Dodao je da je sramotno to što pokušavaju da naprave da je predsednik Vučić sarađivao sa njima, ali je uveren da građani neće na to nasesti.

Poslanik SNS Neobojša Bakarec je rekao da portal KRIK radi za Dragana Ðilasa koji ih, kaže, finansira.

- Targetirali su sina predsednika Srbije, predstavili ga kao člana kriminalnog klana. Novinarka KRIK-a je pratila osim Danila i Andreja Vučića, i brata Siniše Malog, Predraga, kao i suprugu i dvogodišnje dete. Sad su dobili novi zadatak da brane Belivuka - rekao je Bakarec.

Bakarec je rekao da sam transkript možda nije falsifikat, ali da su iznete velike laži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija