• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2021

21:06

/FOTO/VIDEO/ HRVATE ZABOLELA ISTINA! ZASMETAO IM DANAŠNJI GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA! Ne znaju šta će od muke, pa osuli paljbu!

Printscreen

Politika

/FOTO/VIDEO/ HRVATE ZABOLELA ISTINA! ZASMETAO IM DANAŠNJI GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA! Ne znaju šta će od muke, pa osuli paljbu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je večeras veličanstven govor na obeležavanju Dana srpskog jedinstva, sloobode i zastave, a mediji u regionu su odmah od muke osuli paljbu

Hrvatskim medijima su zasmetale reči koje je Vučić koristio na današnjem obeležavanju praznika.

Index je objavio vest da "predsednik Aleksandar Vučić ovih dana ponovo diže tenzije u odnosima Srbije i Hrvatske, pritom za to između ostalog koristeći Srbe koji žive u Republici Hrvatskoj."

Foto: Printscreen

Hrvate je istina zabolela, pa od muke nisu znali šta će, pa rešili da krenu sa besramnim napadima. 

OVO JE DRUGAČIJA, PONOSNA SRBIJA! Govor predsednika Vučića oduševio sve, a imao je MOĆNU PORUKU!

Predsednik je rekao svima onima koji su izmišljali izjave koje nije dao i koji su napadali Srbiju da nema nameru da se izvinjava za bilo šta i da im se pravda.

 

 

Ali je takođe i pomenuo sve one Srbe koji danas u regionu nisu smeli da istaknu svoju trobojku zbog pretnji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 2 godine

Srbija je frustrirana jer je Hrvatska jaka i pravna država...ovo sve liči na kupleraj.

Helena

pre 2 godine

Ovi nesrećnici su zapravo patetičari koji u svakom gestu vide poziv na rat i tako zadojeni mržnjom huškaju svoj narod protiv Srba, Srbije i srpstva. A šta to koga ugrožavaju naša nacionalna obeležja i praznici? Kako to negativno utiče na nekog iz HR, Madjarske ili Libije? Svako može da bude patriota u sovjoj zemlji, samo Srbin usred Srbije ne može! Ma pazi bogati!

Baća

pre 2 godine

Hrvati ko Hrvati. Nista novo. Sad zamislimo kakva bi se halabuka u lijepoj njihovoj digla kada bi neko u Srbiji svojatao Hrvate koji ovde žive i nazvao ih "srpskim Hrvatima". Ne ide to, dečki. Nema hrvatskih i bosanskih Srba. Postoje samo Srbi.

Jovana

pre 2 godine

Hrvatima sve što dolazi iz Srbije smeta!Ništa novo, navikli smo!

Ana

pre 2 godine

Hrvati ne mogu podneti da Srbija ima svoje ljude i u Hrvatskoj, Crnoj Gori... A to im je problem, sto istina boli!

Tomas gustafsson

pre 2 godine

Заболела их?!? А МЕНЕ ЗАБОЛЕ ЗА ГОВНА УСТАШКА!!!

Patriota

pre 2 godine

Podrska predsedniku Vucicu. Srecan nam praznik! Ne svidja mi se to sto se mnogo komentarise ko je sta rekao od nasih neprijatelja iz regiona ,da li se nekom svidja ovo ili ono. Mislim da je to nepotrebno i nebitno. Mi moramo da nastavimo da radimo ,da jacamo u svakom smislu ,da se uredjujemo ,izgradjujemo kao drzava a to ko sta kaze iz regiona ili ovi domaci izdajnici treba ih ignorisati i ne davati im na znacaju! Sloga bice poraz vragu!

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija