• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2021

13:02

SKANDAL! GENOCIDNA MARINIKA GRLI I LJUBI ĐILASOVOG BATINAŠA! Unakazio nedužnog čoveka, a sad je heroj! Umesto da bude u zatvoru, slave ga kao junaka!?!

printscreen Twitter/MarinikaTepic

Politika

SKANDAL! GENOCIDNA MARINIKA GRLI I LJUBI ĐILASOVOG BATINAŠA! Unakazio nedužnog čoveka, a sad je heroj! Umesto da bude u zatvoru, slave ga kao junaka!?!

Podeli vest

Đilasova perjanica Marinika Tepić koja koristi svaku priliku da Srbe proglasi za genocidan narod, objavila je sliku sa batinašem Draganom Milovanovićem Crnim, koji je u subotu u Šapcu krvnički pretukao bageristu Duška Prokića

 

Za Mariniku Tepić i ostale đilasovce, Dragan Milovanović Crni je heroj! Čovek koji je brutalno unakazio Duška Prokića, naneli mu teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji. Za đilasovce je takav čovek HEROJ! 

Koliko se ponose onim što je uradio, dokazuje i slika koju je Marinika Tepić postavila na svoj Tviter profil, nazivajući Dragana Milovanovića herojem! 

Foto: printscreen Twitter/MarinikaTepic

Kako je Informer saznao, bagerista Duško Prokić, koga je zverski unakazio Dragan Milovanović Crni, nalazi se na VMA gde se lekari bore da đu spasu vid

Duško je premlaćen samo zato što se svojim bagerom u radno vreme kretao po magistralnom putu, a onaj koji ga je pretukao sada se proglašava za heroja! 

Umesto da bude u zatvoru, njega đilasovci slave ga kao junaka!?!

Da li je ovo zemlja prava i pravde kad batinaše puštaju iz pritvora i da li će sudije isto tako puštati, ako žuti batinaši odluče da nekome oduzmu zivot, jer se, po njihovim uličnim pravilima koja žele da uvedu umesto zakona i Ustava, našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu?! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja

pre 2 godine

Bravo za Mariniku, podrzava coveka koji je isterao pravdu svojim rukama, jer policije nije bilo da radi svoj posao. Da se skupe svi policajci i da daju dnevnicu za subotu ovom liku. Pozdrav.

Rajko

pre 2 godine

Samo su budale mogle da očekuju da Marinika strpa nasilnika i zatvor umesto onih koji su se u subotu sakrili. Vla je u pravu. Sve dnevnice policajcima uzeti i dati čoveku kao odštetu. Sramota i blam je gledati ministre i ostalu klijentelu iz vlade kad daju TV izjave i štite gradjane samo na televiziji.

Milan

pre 2 godine

Ти исти "грађани" ускраћују слободу кретања грађанима.

Zaharova

pre 2 godine

Na Kupujem prodajem je ostao jos jedan sendvic kupi ga dok ga jos ima

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Kad krenes bagerom na narod a iza drzavna kola puna batinasa navijaca onda ti šminka ne gine.

Vla

pre 2 godine

Ulice su napravljene za sve gradjane, ne bi on kod mene imao sansu

Deda

pre 2 godine

Nemoj da te vide na ovom portalu tvoji zuti, uzece ti dnevnicu i sendvic za danas.

Raka

pre 2 godine

Ako sebi dozvolimo jos jedan 5.oktobar mozemo odmah sa decom u Nemacku

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Pa dosta smo mi isli da peremo švabskim babama gu*ice sad je na vas red

ćorka bato

pre 2 godine

Хоће ли и престолонаследник Данило да бежи у Русију као некад Марко Милошевић?

Penzioner

pre 2 godine

Naše sudstvo je izgleda rešilo da započne gradjanski rat! Samo neka ne misle da će oni u tom ratu dobro proći!

Atlija

pre 2 godine

A dobro sta taj kako vi kazete batinas nije u zatvoru, ovo samo za***avate narod Pozdrav

Zil

pre 2 godine

Tako i Sloba nije razumeo da se od toga pocinje... Nazalost izdajnici i autosivinisti ovde su zasticeni kao beli medvedi.

marina

pre 2 godine

KADA CETE DOVESTI OVE KORUMPIRANE TUZIOCE, SUDIJE I ADVOKATE PRED LICE PRAVDE

dera

pre 2 godine

Taj nasilnik nema baš dobru procenu , šta bi bilo da je naleteo na naoružanog čoveka ?

ratko

pre 2 godine

cim je marinika sa njim sev je jasno Djilasovski pacovi

PR

pre 2 godine

Sram vas bilo što se povlačite pred žutom petooktobarskom žgadijom i stranim plaćenicima! Toliko su nam zla naneli jedva smo se oslobodili kolko toliko od njihovog smrtonosnog zagrljaja i opet ih puštate da pire smutnju, manipulišu s narodom, prebijaju, blokiraju puteve?

Djuro Pucar

pre 2 godine

Naravno da je heroj. Trebao je da pusti bageristu da pregazi ljude?

Fobos

pre 2 godine

kako malo treba coveku da se proda, boris se za narod i ljubis se sa onima koji su protiv istog? politizacija ce unistiti ovu gradjansku grupu za mesec dana

Đurđa

pre 2 godine

Kada je prvi batinaš prošao bez ikakve kazne (Đilas), kada je drugi batinaš (Belogrlić) slavljen kao heroj, jasno je de će i ovaj najnoviji biti još veći heroj, heroj nad herojima. Pošto je Srbija već postala raj za pljačkaše države i naroda (Šolak, Đilas), pred našim očima postaje i raj za batinaše.

Amater

pre 2 godine

ONA JE TU DA MU PRUZI PODRSKU U EMOTIVNOM SMISLU...

Njanja

pre 2 godine

Marinka je ta koja organizuje ljude da prave problem da se tuku . Posledice koje je njen čovek napravio je nanošenje teških telesnih povreda bez premišljanja i kazna je zatvor .

zora

pre 2 godine

Bices heroj sve dok im trebas a onda ce te se otarasiti kao da im nisi bio sluga.Nisi valda pomislio da ce Diki daliti milione sa bedom kao sto si ti.Ti si samo usputna stanica. A Marinika?? I njoj ce proci rok trajanja.

zora

pre 2 godine

Ne grli ona tebe zato sto ti se divi vec zato sto ces joj trebati za nove avantura. Pazi ,neke koje te mogu odvesti na duzu robiju. Nema kod njih nista djabe.Zbog tvog batinanja postenog coveka nisi nista veci u njihovim ocima, samo si slucaj za neko drugo nedelo.

Jadranka Orlovic

pre 2 godine

Neko joj duva u ledja da ona ima hrabrosti da se tako drsko podsmeva narodu ?????

Patriota

pre 2 godine

Da smo normalna zemlja ovaj bi bio vec u zatvoru po kratkom postupku! Mi smo nazalost banana drzava niko nas ne shvata ozbiljno!!!

Patriota

pre 2 godine

Pretuces coveka i sada slobodno setas! Ovo je samo jedan od dokaza koliko smo neozbiljna drzava! Pa ovo je bruka za sadasnju vlast za koju redovno glasam!!!!! Sta radi ministar policije !? Gde mi zivimo !? Da li je ovo Irak,Iran,Turska, Afganistan!!???

neko isperd kompa

pre 2 godine

Ništa mi ovde nije jasno,kao znate ko je čoveka unakazio,možda bez oka ostane,a ne hapsite istog....

Miro

pre 2 godine

Policija štiti ove što blokiraju puteve . Sledeći put ću da vozim dozvoljenom brzinom i naplatim štetu od kasko osiguranja. Na autoputu krivično odgovarati ne mogu zbog pešaka. Ako policija neće da ih skloni ni ja neću da čekam. A za batinanje ćemo da vidimo.

Erinyes

pre 2 godine

Поведи и оне Данилове људождере из Ритопека, па можете да глумите одреде смрти као у правој банана републици.

Zela

pre 2 godine

Sve je to agenda velikih igraca zapakovana u odijelo integracija.

miroljub

pre 2 godine

Više nema nikakve sumnje.Rumunka Marinka Čobanu(Tepić) je najverovatnije vanbračno dete Grofa Drakule.

nekko

pre 2 godine

A, sto ne objavite i Vuciceve batinase sa cekicem i motkama? Uskoro se i ja pridruzujem. Ali ja bijem mnogo jace. Ipak, preko 30 godina treniranja borilackih sportova moraju negde da se pokazu. A, i postacu poznat.

Dragan

pre 2 godine

Pa i prethodno su došli na vlast silom, razbojništvom, i uz pomoć okupatora, a onda izdali branioce Srbije i predali ih okupatorima i dušmanima ko vreću krompira. Ali provalio ih narod, neće proći ovog puta

andrijana

pre 2 godine

Znali smo da iza ovog nemilog dogadjaja mora da stoji neko ko ne voli Srbiju i gleda samo licni interes.

andrijana

pre 2 godine

Ovaj njihov osmeh govori samo da su jos nesto gore planirali za buduci period.

Dojčilo

pre 2 godine

I što sad reći. Čovek će ostati bez oka a nasilnik na slobodi. Krivična prijava , pritvor 30 dana zbog mogućnosti ponavljanja dela, uznemirenja javnosti i uticaja na svedoke. Sve više gubim strpljenje i poverenje zbog toga što znam da se i meni i mojima može slično desiti a da država neće adekvatno odreagovati. Jedino što je dobro je činjenica da ovakvim postupcima ova žena iz dana u dan SNS pribavlja nove glasove. Međutim, ne budimo u zabludi i nakon SNS pobede ova vlast će kalkulisati i strogo voditi računa da se ne zameri primenom i sprovođenjem Zakona finansijerima ove žene i njenim malobrojnim sledbenicima. To nije pun suverenitet. Ne bi se oni tako ponašali da ih je policija pohapsila na Gazeli i u Šapcu, bilo bi arlaukanja ali jednom se mora stati na kraj ovom zlu koje propagira ta šačica jada !

pejapeja

pre 2 godine

Bez obzira na stranke, meni nije jasan covek koji je dobio batine. Pa taj sto je krenuo nije imao nameru da ga ljubi.Prvo je trebao da popije volej pa ako ne uspe aperkat desnom pa ako i to ne uspe sa dve ruke za gusu celom tezinom da sedne na njega. On ga pusti da se popne i da ga unakazi.Sta je ocekivao? Ovaj sto ga izudarao, mislim da je znao koga napada, poznavao ga i dobro izvrsio procenu.Da je sposoban, jeste. E sad dali ce u sud da proceni da je imao nameru da ubije coveka, ili samo da ga bije do smrti ili ... videce se.

Videli ste kako za Rokfelerove pare Srbi moraju da dobijaju batine!
Politika

Videli ste kako za Rokfelerove pare Srbi moraju da dobijaju batine!

Predsednik Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara o pretučenom bageristi u Šapcu, Dušku Prokiću i zašto tužilaštvo u Šapcu nije zadržalo Dragana Milovanovića Crnog koji ga je krvnički pretukao i zašto su ga pustili da se brane sa slobode, rekao da bagerista nije nikome smetao i nije kršio nijedan zakon

29.11.2021

12:13

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija