• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2022

20:24

BOŠKO OBRADOVIĆ OBJASNIO ZAŠTO NE MOŽE DA GLASA ZA ZDRAVKA PONOŠA: Ne dam glas onima koji su za ulazak Srbije u NATO i za to da se Srbi proglase za genocidni narod!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

BOŠKO OBRADOVIĆ OBJASNIO ZAŠTO NE MOŽE DA GLASA ZA ZDRAVKA PONOŠA: Ne dam glas onima koji su za ulazak Srbije u NATO i za to da se Srbi proglase za genocidni narod!

Podeli vest

Gostujući na đilasovskoj N1, Boško Obradović je objasnio zašto ne može da glasa za Zdravka Ponoša

Lider Dveri, Boško Obradović, reagovao je na pitanje da li bi prihvatio da predsednički kandidat bude Miroslav Aleksić ili Zdravko Ponoš i da svoje birače pozove da ih podrže.

- To bi bilo potpuno prirodno pod uslovom da vidimo šta je politički program tog predsedničkog kandidata. Jer ne možemo glasati za nekog ko se zalaže za ulazak Srbijeu NATO, ko se zalaže za priznanje genocida u Srebrenici ili za priznanje lažne države Kosovo - odgovorio je Obradović, očigledno aludirajući na Đilasovu ekipu poznatu po optuživanju Srba da su genocidni.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Kakav lažov! Glasao bi on za crnog đavola! Ovo je samo maska, da ako može nekako ponovo da nekoga prevari pa da glasa za njega! Problem ove jadne opozicije je u tome što pokušavaju da se ujedine protiv nečega, a nemaju nikakav program "za", za nešto progresivno, nešto što bi nas vodilo napred! Ovo što ova jadna opozicija pokušava da uradi je pokušaj stvaranja novog DOS-a!

Ljubiša

pre 2 godine

Boško, kad bi ti Kurti obećao neko ministarsko mesto, glasao bi ti i za njega... još bi peške išao u Prištinu, samo da ti daju neko ministarstvo.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija