• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2022

14:46

Brnabić: Đilas naš narod iz Republike Srpske posmatra kao stado

printscreen

Politika

Brnabić: Đilas naš narod iz Republike Srpske posmatra kao stado

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas, povodom navoda lidera jednog dela opozicije o navodnom “uvozu glasača iz Republike Srpske” da je to samo dokaz šta Dragan Đilas misli o našem narodu iz Republike Srpske

Brnabić je tokom obilaska gimnazije u Mladenovcu, koja će biti renovirana, odgovarajući na pitanja novinara izjavila da je logično da u nedostatku predizbornog programa deo opozicije pribegava ovakvim lažima. “Ovo su skandalozne i sramotne optužbe koje nemaju veze sa istinom. Makar je Dragan Đilas jasno rekao svim građanima kako vidi naš narod u Republici Srpskoj - kao stado. On misli da njih neko može da organizuje, da ih dovede, negde useli i uveni ih za koga da glasaju. To je skandal” izjavila je premijerka.

Brnabić je podvukla da ona ne veruje da neko može nekoga da natera da glasa za određenu opciju i da veruje da će građani na izborima treceg aprila glasati isključivo prema rezultatima i izbornom programu. “Ovde su vidljive i frustracije dela opozicije okupljenog oko Dragana Đilasa, pošto su svesni da nemaju podršku naroda. Zamislite da oni krenu u kampanju od vrata do vrata u Borči i Marinkovoj bari, a samo pre nekoliko dana ih je njihov kandidat za gradonacelnika najstrašnije uvredio i omalovažio. Umesto toga, očekivano je da se služe ovakvim neistinama i izmišljotinama” rekla je predsednica Vlade.

Ona je podvukla da se na snimku koji je lider Stranke slobode i pravde objavio vide “neki ljudi, negde” da nemamo informacije ni ko su ti ljudi, gde je i kada snimak nastao i da on ništa ne dokazuje. “Umesto da ponude gradjanima program, koji će umesto smanjenja plata lekarima sadržati nešto drugo, oni ozbiljno pripremaju teren kako bi pravili haos tokom i nakon izbora. Pa to je i sam Borko Stefanović rekao, da poziva građane na ulice ako 3. aprila uveče opozicija ne pobedi u Beogradu a Zdravko Ponoš ne uđe u drugi krug predsednickih izbora. Dakle, nijedan rezultat nije prihvatljiv osim onog koji odgovara zaposlenima u kompaniji Multikom”, zaključila je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 2 godine

On je to sam i rekao. A sad se pravda kako nije. Dosta je narodu njegovih lazi i prevara

Maja

pre 2 godine

Đilas ne poštuje nikoga! Zašto bismo pričali o "uvozu glasača" , pa narod vidi sta je sve urađeno za našu zemlju u poslednjih nekoliko godina i koliko se Srbija podigla iz pepela u koje ju je i sam Đilas sa svojim kompanjonima gurao!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija