• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2022

14:29

OGLASIO SE MUP! Portal Direktno nastavlja kampanju širenja laži!

MUP

Politika

OGLASIO SE MUP! Portal Direktno nastavlja kampanju širenja laži!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije povodom teksta na portalu Direktno oglasilo se saopštenjem koje prenosimo u celosti

Portal „Direktno“ nastavlja da vodi svoju kampanju laži protiv Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Svakodnevno iznošenje lažnih vesti i informacija o našem Ministarstvu na pomenutom portalu ima samo jedan cilj, a to je pokušaj urušavanja ugleda i integriteta naše institucije i naših pripadnika, te je Ministarstvo unutrašnjih poslova ponovo prinuđeno da odgovori na najnovije laži koje su iznete u tekstu objavljenom 7. februara, a u kome se tvrdi da je ministar odbrane Nebojša Stefanović evidentiran u aplikaciji "Stop-lista" Uprave granične policije kao bezbednosno interesantno lice, što je notorna laž.

Naime, potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović ne nalazi se u evidencijama koje vodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, a koje se odnose na bezbednosno interesantna lica kao što to tvrdi portal „Direktno“. 

Ministar odbrane Nebojša Stefanović je štićena ličnost i u više navrata je prelazio državnu granicu Republike Srbije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije su u skladu sa zakonom propisanim nadležnostima preduzimali sve potrebne mere i radnje. 

Apsurd navedenih tvrdnji ovog portala ogleda se i u činjenici da Ministarstvo odbrane, Ministarstvo unutrašnjih poslova i sve ostale službe bezbednosti aktivno sarađuju na podizanju stepena bezbednosti svih štićenih lica. 

U okviru te saradnje, podaci o putovanjima štićenih lica se između službi bezbednosti unapred razmenjuju, radi blagovremene pripreme i preduzimanja posebnih mera bezbednosti na objektima koji su u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Dakle, još jedna laž portala „Direktno“ je razotkrivena, a naše Ministarstvo će uvek insistirati na istini i neće dozvoliti da se iznošenjem laži zarad sticanja jeftinih političkih poena blati ugled i čast naše institucije i naših pripadnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 godine

Pa samo Đilasove budale su mogle da veruju da je ta informacija istinita

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."
Hronika

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."

Muškarac (40) koji se sumnjiči da je u ponedeljak u poslepodnevnim satima u Čukarici, pastorka (5) tukao rukama i nogama, a zatim mu stopala i dlanove stavljao na užaren šporet smešten je na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" radi veštačenja. Kako komšije ovog očuha iz pakla pričaju, oni su primetili Hitnu pomoć u dvorištu kuće i dečaka sa zamotanim rukama.

16.07.2024

21:50

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija