• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2022

10:33

Vojsku su više ubili Tadić i Ponoš nego NATO pakt! DA NIJE BILO VUČIĆA, sveli bi je NA LOVAČKO DRUŠTVO

printscreen

Politika

Vojsku su više ubili Tadić i Ponoš nego NATO pakt! DA NIJE BILO VUČIĆA, sveli bi je NA LOVAČKO DRUŠTVO

Podeli vest

General Milorad Stupar je u emisiji "Hit tvit" rekao je da su Boris Tadić i Zdravko Ponoš uništili više vojsku Srbije nego što je to uradio NATO Pakt, te istakao da da nije bilo preokreta 2012. godine sada bismo umesto vojske imali lovačko društvo


- Ja pripadam oficirima i vojnicima koji su 1999. godine stali na branik odbrane zemlje, bez obzira na njihovi jačinu. Mi smo odbranili zemlju i dobili smo Rezoluciju 1244. Vojska je, u to vreme sam bio aktivan, napravila treći kosmetski odred do 1.000 ljudi, najprofesionalniji. Svi dobrovoljci su bili spremni da se vrate po Rezoluciji 1244 na granice prema Albaniji. Petooktobarci su uništili taj kosmetski odred mira, jer KFOR nije mogao da kontoliše Kosovo i Metohiju, govoreći da je to Miloševićev odred. Oficir tipa Stupara i boljih od mene nije ničiji, on je samo oficir, profesionalac svoga naroda.

- Vi ste uništavanjem Vojske  došli u situaciju da vas protivnik potcenjuje, jer NATO pakt koji nije mogao da uništi Vojsku 1999. godine nastavio je takozvanu višedimenzionalnu agresiju da bi uništavao vojsku i doveo Tadića i Ponoša, koji su ubili više vojsku nego NATO pakt. Da nije bilo preokreta 2012. godine, mi bismo došli u situaciju da imamo lovačko društvo - rekao je Stupar. 

 

 

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alex

pre 2 godine

Unistili sve sto su mogli, a Vučic je taj koji je sve vratio u normalu!

Bg Dex 1970

pre 2 godine

Upravo tako. Predsednik Srbije je vrhovni komandant armije ove naše države i njegova je zadnja. Boris Tadić je lično odgovoran za period svog predsednikovanja i kao vrhovni komandant vojske Srbije koji je istu gotovo u totalu rasformiran.

Biljana

pre 2 godine

Ponoš izdao svoj narod NATO alijansi,bio uz one koji su prizivali bombardovanje Srbije, posle rasturao i upropastio srpsku Vojsku, a podršku mu davao ovaj slučajni predsednik Tadić i to bi sad opet da vlada Srbijom da je još žešće pokradu jer država sad ima pun budžet

Dravomir

pre 2 godine

Tako je bilo generale i još mnogo gore. Nedaj bože njihovog povratka na vlast. To bi bio konačni slom države. Bio sam oficir u to nesrećno vreme kada su Tadić i Ponoš bili na funkcijama. Tako uništavanje jedinica naše vojske i njenih resursa istorija nije još zabeležila. Brigade kako punog formaciskog sastava tako i one koje su imale status Na brigada da delimično razvijenim komandama a koje su u mobilizaciji se popunjavali isključivo iz rezervnog sastava su praktično ukidane preko noći, jedna za drugom. Oružje i oprema tih ratnih jedinica su rashodovana i vožena boga pitaj gde.U vreme Tadića ukinuta je i sanitetska srednja medecinska škola koja je bila dika i ponos iz koje su izlazili odlični podoficiri sanitetsko službe. Roman napisati o rasturaju vojske je malo.Naš narod je pametan i siguran sam da neće dati glas za ove ljude na izborima. Jedno je sigurno čuvajmo sebe od ovakvih političara i sačuvaće i našu Srbiju od njih. Živela Srbija.

Nada

pre 2 godine

Kada je trebalo da pomogne Ponoš se povukao, zašto bi mu sada narod Srbije posle svega verovao i glasao za njega. Sam je ubedjen u svoju pobedu ali ne shvata da je on samo marioneta opozicije i Djilasa.

Miloš

pre 2 godine

Čoveku, kao što je Ponoš, nije bitna Srbija, a ni narod koji u njoj živi. Lični afiniteti su mu isključivo punjenje sopstvenog budžeta. Srbija zna, Srbija vidi, Srbija se probudila, još pre par godina.

Željko

pre 2 godine

"Na muci se poznaju junaci "! Kada je trebalo da pomogne Ponoš se povukao, zašto bi mu sada narod Srbije posle svega verovao i glasao za njega?

marco

pre 2 godine

Više vojske i vojne opreme su u uništili Tadić i Ponoš, nego njihovi NATO mentori za vreme bombardovanja.

Vladana

pre 2 godine

Ponoš i Tadić...Dva propala, zaboravljena političara.

Vladana

pre 2 godine

Ne dao Bog da nam se oni umešaju u vlast, ne zna se ko je gori.Ponoš, Manojlović, Marinika...Ekipa malo jača.

Vladana

pre 2 godine

Ništa dobro ne bi uradili za našu zemlju, i ništa pametno ne bi postigli.

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija