• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.02.2022

16:16

GLUPO -  GLUPLJE - IGOR BOŽIĆ!

printscreen

Politika

GLUPO - GLUPLJE - IGOR BOŽIĆ!

Podeli vest

Najnovije izjave đilasovaca prevazišle su svaku meru. Film "Decenija vlasti" usmeren protiv srpskog predsednika Aleksandra Vučića koristi najjadnije podatke za napad

Programski direktor N1 Igor Božić kao jedan od argumenata protiv Vučićeve vlasti navodi broj od 298 žena koje su bile žrtve porodičnog nasilja za proteklih deset godina. Kako kaže, to je "nepobitna činjenica". 

Jeste, ali kako je on tu činjenicu iskoristio? Pritom, za primer navode 2020. godinu koja je zbog korone bila najdepresivnija. 

Veliki relativizator kaže još da Vučić hoće da nas uveri da pre najnovijeg brzog voza nije postojao voz između Beograda i Novog Sada. Kako dodaje, a možda nisu postojali ni gradovi Beograd i Novi Sad dok Vučić to nije odlučio.

Postojalo je sve, bio je voz, ali kakav? Kakva je pruga bila ranije, a kakva je danas?

 

Foto: printscreen

I za kraj, veliki kolumnista Danas-a Teofil Pančić kaže ako i posle ovoga poverujemo Vučiću i on pobedi na izborima, onda nešto sa nama stvarno nije u redu!

Kakvi bizarni dometi kvaziinteligencije!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

Kada pogledas kako Pancic izgleda jasno je da je covek psihiatriski slucaj a i oni koji mu veruju nisu nista bolji od njega

informator SNS propagande za r

pre 2 godine

Ne verujemo ni da se Danilo Vučić i Igor Dodik druže sa ljudožderima iz Ritopeka, Rošavim i Kurtom, ali dokazi govore suprotno.

Djurdja

pre 2 godine

Zivi primerci djilasovske gamadi. A Djilas je lopov, lazov i prevarant. Ipak im je drag njegov novac opljackan od naroda.

Zlatokosa

pre 2 godine

Pobeda će biti ogromna i nestvarna. Veličanstvena. Jer je Vučić zaslužio tu pobedu. On je pozlatio svaki pedalj Srbije, stvorio perspektivu za svakog čoveka, u teškim političkim, klimatskim i na kraju i epidemiološkim okolnostima,. O.mogućio je slobodu medija i novinarstvo zasnovano na činjenicama, a ne na lažima. On niti je ubica žena, niti je manijak, niti psihopata, iako su to "činjenice" i argumenti koje su koristili tzv nezavisni novinari i lideri tzv opozicije u čijem su vlasništvu televizije N1, Nova S i list Danas. Zato će 3 aprila pobediti rezultati, budućnost, a ne laži i destrukcija. Pobedite volja za neuporedivo boljim životom za sve u Srbiji I Beogradu. Pobediće radost i progres.

Sumar

pre 2 godine

Ja bi reko da sa vama marionetama zapada nije sve to što pričate nešto u redu a ne sa poštenim građanima i rodoljubima SRBIJE ŽIVEO NOVI PREDSEDNIK SRBIJE VUČIĆ!!!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija