• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2022

16:33

NIJE OVAJ DŽABE IŠAO NA POPRAVNI IZ INFORMATIKE! Miki Vunderkind Aleksić se hvali što su Đilas i Jeremić ostavili Srbiji katastrofalne pruge! (VIDEO)

Tanjug/Sava Radovanović

Politika

NIJE OVAJ DŽABE IŠAO NA POPRAVNI IZ INFORMATIKE! Miki Vunderkind Aleksić se hvali što su Đilas i Jeremić ostavili Srbiji katastrofalne pruge! (VIDEO)

Podeli vest

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića objavio je video-snimak u kojem je izjavio da je šest sati putovao brzim vozom od Beograda do Niša, koji je išao 38 kilometara na čas

Aleksić, koji je inače Jeremićev i potrčko lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, ovim je dokazao da nije džabe išao na popravni iz informatike u srednoj školi, budući da se hvali time što su upravo Đilas i Jeremić ostavili katastrofalne pruge i vozove koji idu 38 kilometara na sat, umesto da se pokrije ušima i ćuti!

Upravo zbog takvih pripadnika bivšeg režima, koji su uništili zemlju, predsednik Aleksandar Vučić sada rešava i te probleme i potpisuje ugovore sa evropskim kompanijama kako bismo imali vozove koji idu 200 na sat.

Treba podsetiti i da se Vučićeva dela se već sada vide, jer se jedna takva linija testira i uvodi u upotrebu u martu, a reč je o brzoj prugi Beograd-Novi Sad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Izgleda da je kao mali mnogo jeo mentol bombone! Nema on pojma o čemu priča, retard!

Jela

pre 2 godine

Seća se narod Srbije vrlo dobro ko je uništio sve, zatvorio sve, prodao sve, ostavio ljude bez plata i još mnogo toga. Zato 3.aprila glas ide onima koji su zemlju postavili na pravi put!

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija