• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2022

20:40

UPRKOS PREVIRANJIMA U SVETU SRBIJA NASTAVLJA DA RASTE! Predsednik Vučić objavio novi video i poslao MOĆNU PORUKU! (VIDEO)

Printscreen

Politika

UPRKOS PREVIRANJIMA U SVETU SRBIJA NASTAVLJA DA RASTE! Predsednik Vučić objavio novi video i poslao MOĆNU PORUKU! (VIDEO)

Podeli vest

Sa instagram profila predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, objavljen je novi video snimak o napretku i investicijama u našoj zemlji

- Uprkos previranjima u svetu, naša Srbija nastavlja da raste.

I juče i danas i sutra, nove fabrike nam donose nova radna mesta i viši životni standard.

Nastavljamo dalje! - objavljeno je na Instagram profilu avucic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Uprkos previranjima povodom krize u Ukrajini, Srbija nastavlja da bude na pravom putu, da se investira u nju, da plate i penzije rastu..

Milos

pre 2 godine

Treba napomenuti to da se mi držimo dobro zahvaljujući odgovornoj politici sa predsesnikom na čelu.

Mima

pre 2 godine

Mi kao država smo sigurni zahvaljujući Vučiću. Tu dileme definitivno nema i to svako treba da razume.

Milanka

pre 2 godine

Iako se previranja u svetu donose veliku strepnju jer se nezna šta će se desiti sledećeg dana. Ono što raduje u našoj državi se dešavaju lepe stvari nastavlja se sa gradnjom i otvaranjem nnovih fabrika.

Olja

pre 2 godine

Napredak i ulaganja u investicije, pokazaće rezultat 3. aprila. ?

Zoki

pre 2 godine

Dela govore! Naša Srbija nastavlja da raste! Pobeda je zagarantovana!

Jova

pre 2 godine

Rezultati su vidljivi na svakom koraku u Srbiji. Želimo da nastavimo da koračamo u sigurnu budućnost. Podrška predsedniku Vučiću.

Romanija

pre 2 godine

Kada se vodi ispravna politika i pored svih poteškoća ostvaruju se dobri rezultati.

Nešo N

pre 2 godine

Ukrajinska kriza se osetila u celom sveti i ni Srbiju nije mimoišla. Međutim mi se za sada dobro nosimo i verujem da ćemo se izvući bez većih posledica.

Glasinac

pre 2 godine

Najvažnije je da je Srbija obezbedila sasvim dovoljno zaliha i da građani nemaju razog za bilo kakvu brigu.

Bojana

pre 2 godine

Srbija je zemlja koja gleda svoje nacionalne interese i to kako da olakša život svojim građanima.

Majda

pre 2 godine

Srbija je sada uspešna zemlja koja redja uspehe!

Majda

pre 2 godine

Srbija je sada uspešna zemlja koja redja uspehe!

Nale

pre 2 godine

Divno je videti kako se ulaže u našu zemlju.Tu sam rodjena, tu i ostajem, u zemlji napredka.Bravo za Aleksandra Vučića, koji je svom snagom Srbiju izveo na pravi put.

Bojan

pre 2 godine

Da pojasnimo situaciju, ko je napravio tri nove kovid bolnice, ko je uspeu u nameri izgradnje dva nova Klinicka centra, ko je brinuo za svakog gradjanina u vreme korona virusa, ko je sagradio mnogo novih km puteva, stabilizovao kurs dinara, podigao penzije i plate na istorijski maksimum, taj ce dobiti moj glas, Aleksandar Vucic

Maša Milovanović

pre 2 godine

Naša zemlja nastavlja da raste i korača ka boljoj budućnosti, zahvaljujući trudu i radu Aleksandra Vučića. Zato, neka i posle 3. aprila bude tako, neka na izborima pobedi najbolji.

Sonja

pre 2 godine

Zahvljujuci zalaganjima i radu rukovodstva drzave,Srbija nastavlja putem ekonomskog rasta i napretka.

sledeća vest

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija