• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2022

11:20

VUČIĆ OBJAVIO PREDIVAN SNIMAK NA INSTAGRAMU!

instagram/avucic

Politika

VUČIĆ OBJAVIO PREDIVAN SNIMAK NA INSTAGRAMU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu predivan snimak koji prikazuje mnoge naše crkve i manastire

Vučić je objavio video-snimak na svom Instagram profilu avucic povodom najvećeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa.

Video-snimak počinje sa rečima Hristos Vaskrese.

 

Podsetimo, predsednik Vučić je jutros svim pravoslavnim vernicima čestitao Vaskrs, a više o tome pročitajte na ovom linku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovodanguba

pre 2 godine

KOLUMNA Srbija je premazana svim mastima i može biti opasan promašaj za EU. Nakon Putina, Europa ju ne može pustiti unutra Velikosrpska politika premazana je svim mastima. Kada bi se takva Srbija dočepala punopravnog članstva, uz postojeće standarde gdje svaka članica može blokirati odlučivanje, treba vjerovati da bi tada pokazala svoje pravo lice. Probudio bi se Putinov ruski spavač i Srbija bi, zamislivo je, mogla početi djelovati subverzivno na proces odlučivanja u EU. Jednostavnije rečeno, mogla bi početi ucjenjivati i stvarati probleme i veće nego što to ponekad uspije učiniti mađarski Orbán. 24. TRAVNJA 2022. U 09:16 47 KOMENTARA 14376 PRIKAZA Upravo se čita... trgovina 31 DIVLJANJE CIJENA Nove najave trgovačkih lanaca šokirale Nijemce: 'Ovako nešto još nismo vidjeli' STRAHOTA BEZ KAZNE Slučaj dječaka koji nije smio umrijeti: Sramota je da nema pravde za malog Gabrijela... Rat u Ukrajini UŽIVO RAT U EUROPI Strašne snimke razorenog Mariupolja snimljene dronom; Nastavljena granatiranja u Donjecku, među poginulima i djeca 11192 prikaza kolumne DAVOR IVANKOVIĆ Srbija je premazana svim mastima i može biti opasan promašaj za EU. Nakon Putina, Europa ju ne može pustiti unutra 14261 prikaza DANIELA TRBOVIĆ: 'Sin, kad me želi omalovažiti, kaže mi posprdno: Sestra ti je najbolja prijateljica' 7834 prikaza TKO JE BIO ĐUREKOVIĆ? Enigma Stjepana Đurekovića: Nafta, politika, ljubavnice, orgije i krvavo ubojstvo ŽIVOT JOJ SE PROMIJENIO IZ TEMELJA Sjećate li se Susan Boyle? Skromna kućanica zaradila je 22 milijuna funti i danas izgleda bolje nego ikad 11582 prikaza COTRUGLI Business School VODIČ ZA ONE KOJI ŽELE POSTIĆI VIŠE Imate ideju, a ne znate kako: Tajne uspješnog poslovanja od ideje do realizacije Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL POGLEDAJTE GALERIJU 1/3 kolumne KOLUMNU PIŠE Davor Ivanković PODIJELITE ČLANAK Sada se u Europi svi čude, kako bi rekli Zagorci, kak’ pura dreku, jer je samo 35 posto građana Srbije za ulazak u EU. Rezultati su to zadnje ankete, kojom je zabilježena ta, kažu, povijesno niska razina sklonosti naših istočnih susjeda prema ulasku u bajkovite “euroatlantske” integracije. Statističari pokušavaju, kao i uvijek, objasniti taj, kako kažu, negativan rezultat pa tumače da je to posljedica svakodnevnih pritisaka EU i Zapada na Srbiju i tjeranja da uvede sankcije protiv Putinove Rusije. No čemu žaljenje? Mi u Hrvatskoj uopće nismo iznenađeni rezultatom, on je očekivan i znamo da ga je, osim toga, pogrešno tumačiti kao posljedicu pritisaka na Srbiju zbog Putina. I bez tih pritisaka javnost u Srbiji tradicionalno je većinski nesklona ulasku u EU, a kamoli u NATO. A znamo da su ulazak u EU i NATO “vezana trgovina”. Čemu, dakle, pristajati na performans Aleksandra Vučića, u kojem on uredno glumi zainteresiranost Srbije za članstvo u EU, ali da to bude bezuvjetno, odnosno da Srbija ne mora ući i u NATO i da ne mora pokvariti svoje bratske odnose s Rusijom, Bjelorusijom i Kinom?

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija