• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2022

12:08

Ustaša Plenković mašta o HAOSU! Nada se da će Srbi ponovo ratovati i krvariti!

AP/Tanjug

Politika

Ustaša Plenković mašta o HAOSU! Nada se da će Srbi ponovo ratovati i krvariti!

Podeli vest

Novi ustaški poglavnik, hrvatski premijer Andrej Plenković, nastavlja kampanju protiv Srbije preko medija koji se nalaze pod njegovom kontrolom

Sada je Jutarnji list objavio tekst pod naslovom "Kosovo, Srbija i NATO pripremaju se za haos: Danas počinje primena odluke koja je izazvala talas napetosti".

Jasno je da naručenim tekstovima ustaša Plenković mašta o haosu, nadajući se da će Srbi opet ratovati i krvariti.

Foto: printscreen

Podsetimo, ustaški mediji vode skandaloznu kapmanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, a sve zbog toga što naša zemlja više ne ćuti o srpskim žrtvama, nevino stradalim od ustaške ruke u Jasenovcu, "Oluji" i "Bljesku".

Takođe podsećamo da je od ponoći počela primena sporazuma o ličnim dokumentima između Beograda i Prištine. Rano jutros na administrativnom prelazu Jarinje situacija je mirna, međutim, tri "hamera" i nekoliko džipova sa pripadnicima specijalnih snaga tzv. kosovske policije, pod punom ratnom opremom, raspoređeni su juče na punkt udaljen pola kilometra od administrativnog prelaza Jarinje.

Uporedo sa snagama koje na sever šalje premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, u ovom delu Kosmeta pojačano je i prisustvo Kfora. Mnogi žitelji su rekli da bojazni i straha ima, ali podsećaju da u takvim okolnostima žive već dvadeset i tri godine.

Ustaša Plenković je ovoga puta iskoristio tenzije na Kosovu i Metohiji da likuje i nada se haosu i prolivanju krvi, a sve u cilju nastavka svog sramnog propagandnog rata prema Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

mi ako krenemo vas ustase ce nestati zauvek bicete4 zbrisani sa lica zemlje ovog puta

Normalac

pre 1 godinu

Nadate se pre svih vi, udbaški bednici jer jedino tako, u krizama i tenzijama opstajete, zato blagostanje, koje ćemo doneti mi slobodoumni, nije vaš teren.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija