• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2022

13:34

DUG I ISCRPAN RAZGOVOR! Vučić pričao sa Hilom: Obavestio sam ga da Srbija ostaje posvećena očuvanju mira, poštovanju međunarodnog javnog prava i punoj primeni svih potpisanih sporazuma

Printskrin/Instagram

Politika

DUG I ISCRPAN RAZGOVOR! Vučić pričao sa Hilom: Obavestio sam ga da Srbija ostaje posvećena očuvanju mira, poštovanju međunarodnog javnog prava i punoj primeni svih potpisanih sporazuma

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonskim putem sa ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom

- U dugom i sardržajnom telefonskom razgovoru sa ambasadorom Hilom ponovio sam da Srbija ostaje posvećena očuvanju mira, poštovanju međunarodnog javnog prava i punoj primeni svih potpisanih sporazuma, ali i naglasio užasnost Srba sa KiM ponašanjem i jednostranim potezima Prištine koji dovode u pitanje njihovu bezbednost i stabilnost čitavog regiona.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa ambasadorm SAD Kristoferom Hilom @usembassyserbia


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasa

pre 1 godinu

Veoma vazan i pre svega konstruktivan sastanak Vucica i Hila

Perica

pre 1 godinu

Kakav bre konstruktivan razgovor? Dokle ćeš da ponižavaš Srbiju? Ulazi sa vojskom na Kosovo i razjuri tu bagru više. Neće smeti ni ameri ni NATO da ih brane. Uostalom koga je NATO odbranio uvek pobegnu k'o miševi. To su obični štakori.

kriveljan

pre 1 godinu

Sad kad prihvati sve što USA „prijatelji" traže od njega vladaće doživotno ???

sasa

pre 1 godinu

Sve ovo sto radi Pristina je najblaze receno skandalozno

stefan

pre 1 godinu

Ponasanje Pristine bi moralo naici na osudu Medjunarodne zajednice i zapada

Patak

pre 1 godinu

Tuzno je sto Pristina nije ispunila do sada ni jednu jedinu obavezu iz Sporazuma,to je zaista porazavajuce

Pavlovic

pre 1 godinu

Srbija ce uprkos teskoj situaciji na KiM biti istinska podrska i oslonac svom narodu

Lazar

pre 1 godinu

Nema šta novo Vučić da kaže ambasadorima Zapada, sve im je rekao mnogo puta. Ali, situacija je takva da nije zgoreg ponoviti im da ćemo braniti naš narod, ako bude zatrebalo.

Alex

pre 1 godinu

Zvao šefa da podnese izveštaj - potpisali smo sve što treba, sad ćemo da implementiramo. Malo cirkusa za narod i za par dana će sve biti zaboravljeno. Sve ide po planu.

Tara

pre 1 godinu

Srbija ostaje pri svom stavu, a Pristina neka se dozove pameti.

Una

pre 1 godinu

Nadam se da ce Hil da reaguje na Kurtijeve ispade.

Sara

pre 1 godinu

Samo da je razgovor imao efekta na Hila. A ne samo da saslusa.

Mira

pre 1 godinu

Ako su mislili da ce Srbija pasti na provokaciju veoma su se prevarili. Vucic zna sta radi.

Hana

pre 1 godinu

Samo razgovorom i dijalogom mozemo resiti ovu mucnu situaciju.

Milan

pre 1 godinu

Zašto Hil ne pita Kurtija otkud mu hrabrost da pokreće akcije bez odobrenja svojih savetnika?

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Sadašnji američki ambasador je zajedno sa Vokerom bio na Kosovu tokom NATO bombardovanja Srbije i zajedno su napisali one užasne laži da su Srbi nad albanskim civilima u Račku počinili masovne zločine. ,,Kosovo nema svoju politiku, našu politiku vodi Amerika'' - nedavno je objasnio Ramuš Haradinaj. ..Amerika je prijatelj Srbije i njen strateški partner'' - ovih dana je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ika

pre 1 godinu

Srbija je oduvek poštovala britanski sporazum , poštovaće ga i dalje . Nama je najvažnije da sačuvamo mir

Vejo

pre 1 godinu

Hil im je napravio državu .Šta pričati sa njim?

Beli

pre 1 godinu

Srbija ostaje posvećena očuvanju mira, poštovanju međunarodnog javnog prava i punoj primeni svih potpisanih sporazuma

Jovana

pre 1 godinu

Srbi sa KiM su uzasnuti ponašanjem i jednostranim potezima Prištine koji dovode u pitanje njihovu bezbednost i stabilnost čitavog regiona.

sasa

pre 1 godinu

Kompromisom do rešenja prihvatljivog za obe strane.

Zare

pre 1 godinu

Amerika ako zeli mir i stabilnost na KIM onda mora da pritisne Kurtija

Anjica2467

pre 1 godinu

Nadamo se da ce Amerika pritisnuti Kurtija

Cile

pre 1 godinu

Srbija ostaje posvećena očuvanju mira, poštovanju međunarodnog javnog prava i punoj primeni svih potpisanih sporazuma!

Danica

pre 1 godinu

Nadamo se da će razumeti i stati na stranu Srbije koja je žrtva kršenja svih sporazuma, međunarodnih propisa i Kurtijevog iživljavanja.

Gordan

pre 1 godinu

Briselski sporazum postoji samo kao neka priča za naivne jer od njega odavno ni tragova nema ,ne primenjuje se jer je tako Priština odlučila a to podržala EU ,još jedna posledica izdajničke politike do 2012.godine.

Pesic

pre 1 godinu

Srbija ce uvek biti odlucna u svojim stavovima i nece odustati ni od cega sto je potpisala za razliku od Pristine.

Gordan

pre 1 godinu

Totalni slom EU politike oko Kim, cinizam potire sve ptpisane sporazume, dajuci Kurtiju da samovoljom izaziva dalju nestabilnost zapadnog Balkana i posebno Srbije. Pa dokle bre!?

Anjica

pre 1 godinu

Videcemo koliko je bio konstruktivan sastanak,ako Amerika bude pritisnula Kurtija da ispostuje sporazume onda cu poverovati u kostruktivnost sastanka

Tara

pre 1 godinu

Dosta su ćutali i pravili se da ne vide Kurtijeve jednostrane odluke kojima krši sve sporazume i provocira sukobe, vreme je da reaguju i spreče eskalaciju situacije.

Sanja

pre 1 godinu

Neka napokon Amerika uvidi koga stite i koga podrzavaju. Sram bilo Kurtija za sve sto je do sada uradio srpskom narodu na Kosovu.

Tonja

pre 1 godinu

Nadam se da ce sada i SAD da uvidi da je sve sto Kurti radi cist hir jednog bolesnog coveka koji nema podrsku ni svog naroda.

Andrijana

pre 1 godinu

Nema odustajanja od naših ciljeva i naše borbe za stabilnu i mirnu zemlju.

Marica

pre 1 godinu

Srbija kao i uek ostaje pri ocuvanju mira.I sve ce sto je do nje iraditi da se postigne kompromisno resenje mirnim putem.

Lazar

pre 1 godinu

Srbija se zalaže za sve ono što se od nje i očekuje, poštuje sve sporazume, bori se da očuva mir. Druga strana ništa od toga ne radi i opet je ona ta koju niko ne dira a nas stalno pritiskaju, ucenjuju. Hil vrlo dobro zna kako stvari stoje a i dalje je na strani Kurtija i Prištine.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija mora da se drzi svojih stavova i ne sme da popusti ni u jednom trenutku. Jednostrano odbacivanje Briselskog sporazuma od strane Kurtija treba da im pokaze da time ne postuje ni Brisel koji ga je do sada branio i stitito. I uvek smo mi bili dezurni krivci za sve. I sta cemo sad?

Kris

pre 1 godinu

Mi uvek stojimo iza onoga i postujemo ono sto smo potpisali i svaki dogovor koji smo postigli. Ovo sto Kurti radi je cisto izivljavanje i pokazivanje neke snage koju ustvari NEMA.

caca

pre 1 godinu

Svaki sastanak ima svoju težinu i veoma je značajan za trenutna dešavanja!

deda

pre 1 godinu

Valjda će da shvati Hill da mora SAD da stane uz SRbiju jer je sve drugo utopija

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija